Středa 27. ledna. Svátek má Ingrid.

Libor Volek v čele digitálního bankovnictví Sberbank CZ

Banky Sberbank 11.12.2017 | 12:08 0 Komentářů

Libor Volek je novou posilou Sberbank CZ, kde je zodpovědný za řízení digitálního bankovnictví. Vede týmy On-line Sales, User Experience a On-line Applications. V jeho gesci je též implementace nového mobilního a internetového bankovnictví, které banka spustí v příštím roce.

Libor získal bohaté zkušenosti v oblasti online bankovnictví, rozvoji online služeb či tvorbě strategií online péče o zákazníky ve společnostech ČSOB, Telefonica O2/Eurotel nebo Vodafone. Stál u vzniku internetové samoobsluhy Moje O2 nebo nového mobilního a internetového bankovnictví pro retailové klienty ČSOB.

Chci přispět k tomu, abychom byli našim klientům nadosah stejně, jako mají denně svůj mobil nebo tablet. V příštím roce spustíme zbrusu nové mobilní a internetové bankovnictví s pohodlným a bezpečným ovládáním účtu. O další produkty rozšíříme také náš e-shop, zjednodušíme a zrychlíme též zpracování online žádostí pro stávající i nové klienty,“ vyjmenovává hlavní výzvy nadcházejícího období Libor Volek.

Libor vystudoval Ekonomickou fakultu České zemědělské univerzity. Ve volném čase se rád věnuje sportu.