Pondělí 10. prosince. Svátek má Julie.

ING Konto nyní s akčním úrokem 2 % p. a.

Banky ING Bank 07.06.2018 | 16:44 1 Komentář

ING Bank Česká republika přichází se speciální nabídkou úrokové sazby pro spořicí účet ING Konto. Nová úroková sazba ve výši 2 % p. a. na tři měsíce je na českém bankovním trhu po dlouhé době ojedinělá. Speciální nabídka platí do konce měsíce června pro nové klienty ING Konta, kteří na svůj účet vloží od 1000 Kč do 300 000 Kč, zvýhodnění však mohou získat i stávající klienti.

Ačkoliv tato speciální nabídka cílí primárně na nové klienty ING Konta, banka nezapomíná ani na ty stávající. I pro ně jsou připraveny akce, díky kterým mohou získat vyšší úrokové zhodnocení nebo jednorázovou finanční odměnu.

„Pro zvýhodněnou nabídku jsme se rozhodli z důvodu pozitivních signálů ekonomického vývoje na českém trhu. Tímto krokem chceme především motivovat klienty k využití dobré ekonomické situace pro start vlastního spoření či investování,“ říká Petr Matějíček, ředitel Spořicích produktů ING Bank ČR.

Nabídka se zvýhodněnou úrokovou sazbou platí do konce června. ING Bank se jako zakladatel segmentu spořicích účtů v České republice dlouhodobě snaží nabízet klientům unikátní možnosti zhodnocení vkladů.

Jeden komentář: “ING Konto nyní s akčním úrokem 2 % p. a.”

1. Jarda napsal:

Dobrý den, jak mám prosím chápat úrokovou sazbu ve výši 2 % p. a. na tři měsíce? Po třech měsících dojde nějak ke změně úrokové sazby nebo je tato sazba fixní na celou dobu spoření? Děkuji