Pondělí 28. září. Svátek má Václav.

Igor Polanský posílil analytické oddělení Partners

Igor Polanský (32) nastoupil v dubnu letošního roku na pozici finančního analytika finančně-poradenské společnosti Partners. Kromě analytické činnosti z oblasti investic se věnuje odbornému školení v oblasti investičního poradenství a také rozvoji interního klientského portálu o nové funkcionality.

Igor Polanský před nástupem k Partners působil téměř tři roky jako redaktor odborného časopisu Fond Shop, od roku 2010 na pozici zástupce šéfredaktora. Vystudoval Masarykovu univerzitu v Brně, Ekonomicko-správní fakultu, obor finanční podnikání.

Je autorem mnoha článků o investicích a investičním poradenství na finančních serverech, článků a komentářů pro Právo, Hospodářské noviny, MF Dnes, Ekonom, Euro, Finančního poradce a další média. V roce 2007 (reedice v roce 2012) vydal publikaci s názvem „Finanční encyklopedie aneb správná volba pro Vaše finance“, která se věnuje základům bankovnictví, pojišťovnictví, zajištění bydlení, zabezpečení na stáří a především investicím.