Neděle 20. června. Svátek má Květa.

Generali je novou posilou české hokeje

Pojišťovna Generali se od nadcházející sezóny 2016/2017 stane hlavním partnerem hokejové extraligy. Bližší podrobnosti spolupráce se společností BPA sport marketing a.s., která je výhradním vlastníkem marketingových práv českého hokeje, budou oznámeny v září letošního roku na tiskové konferenci před startem nového extraligového ročníku.

Hokej je v České republice fenoménem. Jsem proto velice rád, že se od nadcházejícího ročníku extraligy staneme novou posilou českého hokeje, který se tím zařadí mezi naše klíčové sponzorské a marketingové aktivity,“ říká předseda představenstva a generální ředitel pojišťovny Generali Pavel Mencl.  „Hokej se musí hrát srdcem a fair play. Podobná je i filozofie našeho podnikání, protože stejný přístup volíme i my k našim klientům,“ dodává Pavel Mencl.

Jsem potěšena, že můžeme pojišťovnu Generali uvítat v hokejové rodině v pozici hlavního partnera soutěže. Věřím, že toto spojení bude úspěšné a dlouhodobé,“ uvádí ke spolupráci Jana Obermajerová, ředitelka BPA sport marketing, výhradní marketingový partner českého hokeje.