Neděle 11. dubna. Svátek má Izabela.

Fio banka je potřetí Bankovním inovátorem, letos s účtem v 15 měnách

Banky Fio banka 17.09.2014 | 14:52 0 Komentářů

Česká Fio banka získala již potřetí v řadě titul Bankovní inovátor v ocenění Hospodářských novin Nejlepší banka 2014 za nejlepší novinku na českém bankovním trhu. Zvítězila se svým účtem zdarma v 15 měnách.

Letos na jaře rozšířila Fio banka portfolio svých služeb o možnost založit si zdarma běžný účet v 9 nových měnách. Celkem tak vede účty a poskytuje výhodné platby již v 15 měnách. Pro její klienty, a to bez rozdílu zda fyzické či právnické osoby, jsou převody mezi jakýmikoliv účty v rámci Fio banky zdarma a navíc online, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Platí to i pro převody mezi Fio bankou v České republice a její pobočkou na Slovensku. Součástí účtů jsou i bezplatné aplikace Internetbanking, mobilní Smartbanking a API Bankovnictví pro podnikatele.

O vítězi rozhoduje prostřednictvím online hlasování široká veřejnost, která zvolila Fio banku Bankovním inovátorem i v loňském roce za její bezkontaktní platební kartu Fio MasterCard Debit PayPass vydávanou zdarma a za Fio Smartbanking, první nativní bankovní aplikací pro chytré telefony v ČR, v roce 2012.

„Fio banka potvrzuje svůj status dynamické banky, která se snaží neustále rozvíjet své služby a produkty. Jedním z letošních vylepšení jsou účty zdarma v 15 měnách a velice nás těší, že je veřejnost ocenila jako nejlepší novinku v roce 2014. Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Třetí titul Bankovního inovátora nám dělá velkou radost,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.