CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/£ 29.361 -0,01%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

03. 04. 2019

FINfest a EFPA spojují síly v organizaci největších konferencí pro finanční a realitní profesionály

14.5. 2019 se uskuteční největší konference pro finanční profesionály FINfest s podporou a odbornou záštitou EFPA. Paralelní program v pěti sálech, ve kterém se vystřídá přes 70 řečníků, ocení více než 1000 účastníků konference. Spolupráce FINfest a EFPA nabere ještě více na obrátkách na podzim 2019, kdy oba nejvýznamnější hráči ve svých oborech své síly spojí a uspořádají první společnou konferenci přímo pod značkou FINfest EFPA. A tím to nekončí. Další podzimní novinkou je rozšíření také o Odbornou realitní konferenci.

Spolupráce garantuje, že konference bude událostí číslo jedna pro finanční profesionály a díky propojení s realitami také pro realitní makléře. Organizátoři jsou leadery v oblasti nezávislých finančně-poradenských konferencí (FINfest), v oblasti profesních standardů a vzdělávání poradců (EFPA) a ve vzdělávání realitních makléřů a manažerů (RVI). Díky propojení vznikne bezkonkurenční akce nabízející:

• špičkové řečníky a největší kapacity oboru. Kromě odborného programu je věnován také velký prostor workshopům a přednáškám pro osobní rozvoj. Každý účastník má možnost si vybrat z 10-ti sálů a sestavit si program přesně na míru.
  • vysokou odbornost a kredity povinného následného vzdělávání.
  • nejvíce účastníků v jeden den a na jednom místě z řad nezávislých finančních poradců, realitních makléřů i odborné veřejnosti.
  • možnost setkat se s nejvyššími manažery a majiteli poradenských a realitních firem, předními zástupci producentů (pojišťoven, bank a investičních společností) a vedoucími zástupci státních i profesních organizací.
  • partnerské společnosti mají jedinečnou možnost se prezentovat v uceleném systému konferencí s celorepublikovou působností pod hlavičkou FINfest EFPA. Unikátní příležitost oslovit v jeden den a na jednom místě top finanční poradce a realitní makléře.

Martin Viktora, zakladatel konferencí FINfest a webu Poradci-sobě.cz říká: „Spolupráce konferencí FINfest a EFPA přinese událost, kterou si nikdo nenechá ujít. Poradci mají zájem o nezávislé vzdělávání a informace. Pro společnosti působící na trhu bude konference jedinečnou příležitostí se prezentovat – nově i u realitních makléřů“

EFPA i FINfest naplňují svůj společný cíl a přispívají ke kultivaci, zvyšování odbornosti finančního poradenství a plánování i v zavádění evropských standardů na český trh,“ říká Marta Gellová, předsedkyně Rady EFPA ČR. „Těšíme se, že společná konference bude začátkem dlouhodobé spolupráce a společné akce budou neodmyslitelným vrcholem setkávání profesionálu finančního poradenství. Plánujeme samozřejmě i řadu dalších aktivit pro finanční profesionály a pro realitní trh i do mimopražských regionů,“ dodává.

Tisková zpráva FINfest, EFPA