CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Text: Redakce

01. 10. 2019

0 komentářů

Nejpalčivější investiční témata na konferenci FINfest EFPA

 

Největší finanční a realitní festival FINfest EFPA finišuje program. 20. listopadu 2019 se v pražském konferenčním centru hotelu Clarion mohou návštěvníci těšit na 10 sálů s programem, ve kterém vystoupí téměř sto řečníků z oblasti financí a realit. Významná část programu bude věnována investicím! Čemu konkrétně?

Loading



 

5 nejpalčivějších témat moderního investování

Přední investiční experti budou v panelu diskutovat, co aktuálního přinese rok 2020. Jak se mění svět investic? Jsou fondy životního cyklu lepším řešením než vlastní mix fondů? Je aktivní správa odměněna vyšším výnosem než pasivní? Převálcují ETF fondy ty klasické? Je společensky odpovědné investování správným směrem nebo jde o módní trend? Na tyto a další palčivé otázky budou odpovídat špičkoví řečníci. Návštěvníky konference čeká také vystoupení specialisty na regulativní témata a shrnutí rizik spojených s nabídkou neregulovaných investičních produktů.

Přehlídka fondů kvalifikovaných investorů

FINfest EFPA přinese unikátní přehled FKI. Jak se v široké nabídce FKI zorientovat? Co stojí za pozornost? Vybíráme pro Vás ty nejzajímavější fondy v pestrém složení a představit jejich strategie Vám přijdou sami portfoliomanažeři.

Investiční platformy

Na trhu investičních platforem se chystá spoustu novinek. Jaké investiční platformy jsou na trhu dostupné, co nabízí a jak fungují? Investiční poradci a zprostředkovatelé se vše dozví v odborné panelové diskusi i na workshopech.

Nejlepší vs. nejhorší životní investice v 10-ti minutách

Zajímavé a inspirativní osobnosti se s vámi podělí o své nejlepší, ale i nejhorší životní investice. V 60-ti minutách se vystřídá celkem 5 řečníků, kteří se pokusí své investiční zkušenosti vměstnat do deseti minut. Dopady rozhodnutí, ztráty i lákavé zisky. Příležitost nechat se inspirovat životními investicemi druhých – ať již se jedná o finanční nebo nefinanční investice.

REKLAMA

Diskusní kruhy

Připravujeme opět uzavřené diskusní kruhy, jejichž cílem je se podělit o své zkušenosti s kolegy a získat na oplátku jejich názory. Diskusní kruhy vždy vedou zkušení poradci a jsou pro účastníky neocenitelným přínosem. Sledujte novinky; budeme zveřejňovat okruhy a možnost se do diskusního kruhu přihlásit. Kapacita je omezena na pět diskutujících.

Více informací a vstupenky k dispozici na https://efpa2019.finfest.cz/. Pokud jste členem nějaké oborové asociace, obraťte se na ni pro výhodnější vstupné.

Odborný serve Investujeme.cz je mediálním partnerem konference.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *