CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

14. 03. 2014

Subjekty:

Česká spořitelna – penzijní společnost spravuje největší účastnický fond na trhu a získala prestižní ocenění World Finance Best Pension Fund 2014

„Těší nás rostoucí zájem mladých lidí o vyvážený fond naší penzijní společnosti. Noví klienti oceňují především nabídku služby Garance pro zajištění návratnosti svých vkladů a možnost náhledu a změny smluv přes aplikaci internetového bankovnictví SERVIS 24,“ uvedl Aleš Poklop, předseda představenstva ČS penzijní společnosti. „V letošním roce jsme pro klienty také připravili poplatkové prázdniny při spoření ve vyváženém a dynamickém fondu,“ doplňuje Aleš Poklop.

Kvality ČS penzijní společnosti ocenila také odborná porota mezinárodního magazínu World Finance, která jí udělila titul Best Pension Fund 2014 pro Českou republiku. Magazín World Finance se soustředí zejména na kapitálové trhy, risk management, obchodování, technologie či corporate governance. Na vynikajících výsledcích ČS penzijní společnosti se významnou mírou podílí i rozsáhlá pobočková síť České spořitelny, ve které klienti získají také kompletní poprodejní servis.