Středa 14. dubna. Svátek má Vincenc.

Česká spořitelna představila první půjčku, která vydělává: celkem může klientům přinést až 57 000 Kč

–     ČS nově odměňuje klienty za řádné splácení půjček

Za každou řádně uhrazenou splátku připíše 5 % z její výše na speciální spořicí účet, který navíc úročí 5 %

Po doplacení úvěru klient celou částku dostane a může ji využít na cokoliv, u úvěru ve výši 700 000 Kč to může být až 57 000 Kč

Akce trvá do 24. prosince 2014 a platí pro všechny nově sjednané hotovostní úvěry a konsolidace (sloučení půjček)

Česká spořitelna přichází s unikátní akční nabídkou v oblasti půjček: je to vůbec poprvé, kdy úvěr peníze zhodnotí. Za každou řádně zaplacenou splátku totiž banka klienta měsíčně odmění částkou 5 % z výše řádné měsíční splátky, kterou bude navíc úročit 5 % na speciálním spořicím účtu. Jakmile klient úvěr doplatí, celou částku dostane a může ji využít na cokoliv.

clipboard0444

Akce platí až do 24. prosince 2014 a vztahuje se na všechny nově uzavřené hotovostní úvěry včetně konsolidací. Využít ji mohou jak noví klienti, tak i ti stávající, platí pro všechny výše úvěrů i délky splatnosti. Na internetových stránkách České spořitelny je k dispozici kalkulačka, kde lze namodelovat výši odměny: https://www.petpluspet.cz/spocitat-pujcku.

Ke každé půjčce navíc klienti zdarma získají další výhody: splátkové prázdniny (klient si může stanovit až dva měsíce v roce, kdy nebude muset platit řádnou měsíční splátku), snížení nebo zvýšení měsíční splátky až o 50 %, změnu data splatnosti kdykoliv v průběhu splácení a opakovaně, veškerá potvrzení k půjčce a v neposlední řadě také možnost odstoupení od smlouvy do 60 – ti dnů.