Pátek 06. prosince. Svátek má Mikuláš.

Česká firma Platon Finance vstoupila na další světovou burzu kryptoměn

Investice 16.05.2019 | 14:55 4 komentáře

Česká společnost Platon Finance pokračuje v expanzi. V květnu vstoupila se svou kryptoměnou Platon Coin na jednu z největších asijských burz, singapurský  DigiFinex. Pokračuje tak v plnění svého cíle zvýšit letos kapitalizaci až na pětinásobných 25 milionů dolarů.

Na DigiFinex se obchoduje okolo 70 kryptoměn. Je čtvrtou největší kryptoburzou v Asii a nejoblíbenějším trhem pro japonské investory do kryptoměn. Celkový objem obchodování se pohybuje okolo jedné miliardy dolarů.

Platon Coin vznikl loni a obchoduje se na prestižních trzích LaToken nebo Exrates.me. Současný denní objem obchodování se pohybuje mezi 600 000 a 800 000 dolary. Celková kapitalizace Platonu je okolo 4,2 milionu dolarů, což jí po několika měsících od vstupu na burzu řadí do top 1000 kryptoměn.

Ještě letos se plánuje dostat mezi 200 největších s kapitalizací přes 25 milionů dolarů a denním objemem obchodu mezi dvěma až čtyřmi miliony amerických dolarů.

“Trh s kryptoměnami zaznamenal v posledních týdnech a měsících významné oživení. Například bitcoin za poslední týden posílil o třetinu a od začátku roku o 100 procent a podobně rostou i další virtuální mince. Významný růst vidíme i u naší jediné  české kryptoměny Platon Coin, která je zajímavou alternativou,” říká zakladatel Platon Finance Daniel Tanner.

Platon Coiny bude možné platit všude na světě prostřednictvím předplacené karty. Za měnu je v současné době možné nakupovat ve vybraných e-shopech nebo pořizovat nemovitosti či počítačové vybavení. Prostřednictvím členství v klubu  Platon Finance pak půjde kupovat i automobily, jachty či jiné spotřební a užitkové zboží.

Platon Finance jako první na světě nabízí také digitální peněženku pro kryptoměny s pojištěním  až do výše 500 tisíc euro. Peněženka akceptuje šest silných kryptoměn včetně Bitcoinu.

Zahraničními partnery Platon Finance jsou silní hráči jako Lloyd’ Syndicate, celosvětová realitní společností OPISAS či Symantec, společnost zajišťující maximální zabezpečení digitální peněženky a celého systému.

Tisková zpráva Platon Finance

4 komentáře: “Česká firma Platon Finance vstoupila na další světovou burzu kryptoměn”

1. Anonym napsal:

Češi jsou legrační.
    Když přijde technologická firma z Česka ,tak to jsou podvodníci.
    Ale,že ze zahraničních firem podnikajících v ČR nic není,neboť ony z republiky vynášejí hromady dolarů ven,to je v pořádku.
    Zajímá mne,kdy se už konečně my Češi chytnem za frňák a konečně začneme uvažovat tak,aby dolary se kutálely do republiky!!

2. Pavla napsal:

K dnešími dni (24.10.2019) je tržní kapitalizace PlatonCoin (PLTC) $399 627 = cca. 9,2 mil. korun. Z toho vyplývá, že platoncoin drží jenom klienti v ČR, které do toho společnost navezla a budou se jen dívat, jak cena této „kryptoměny“ nadále klesá a s ní i jejich (nedobytná) investice. Aktuální cena je $0,073338. No nekupte to. Hodnocení ať si každý udělá sám.

3. Radek M. napsal:

Platon Coin a cela spolecnost Platon Finance je jeden velky PODVOD !!! Vlozene penize uz investor nikdy neuvidi. Vice informaci o podvodnych obchodech majitele pana Tannera najdete na webu.