Pondělí 18. ledna. Svátek má Vladislav.

V čele Controllingu Sberbank CZ je Martin Breyl

Banky Sberbank 07.02.2018 | 14:19 0 Komentářů

Od února 2018 převzal řízení útvaru Controlling Sberbank CZ Martin Breyl. Jedná se o zkušeného finančního manažera a odborníka v oblasti plánování, oceňování a vykazování finančních výsledků. Do náplně controllingu patří kromě dalších činností i pravidelná kontrola finančních výkazů, tvorba analýz a predikce vývoje.

„Úkolem nového šéfa útvaru Controlling bude pomoci nastavit nové standardy řízení a postupy ve vyhodnocování nákladové efektivity a výkonnosti businessu. Vnímám to jako největší přidanou hodnotu controllingu pro banku,“ zdůrazňuje přínosy tohoto útvaru Dušan Baran, finanční ředitel a člen představenstva Sberbank CZ.

Martin do Sberbank CZ přišel z ČSOB, kde zastával od roku 2016 pozici Manager of Business controlling, na různých pozicích v oblasti controllingu působil v ČSOB přes sedm let. Před tím získal profesní zkušenosti ve společnostech Vitana a Deloitte ČR. Martin vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. Aktivně se věnuje sportu – MTB cyklistice, hraje i trénuje házenou, provozuje turistiku a rád cestuje.