Středa 21. října. Svátek má Brigita.

Banky Saxo Bank 24.04.2014 | 10:56 1 Komentář

Saxo Bank s potěšením oznamuje, že TradingFloor.com, první velká platforma nabízející propojení sociální sítě s obchodováním širokého spektra investičních nástrojů, byl časopisem International Finance Magazine zvolen nejinovativnější sociálně-obchodní platformou.

TradingFloor.com, který byl spuštěn začátkem tohoto roku, představuje investiční řešení pro věk sociálních médií. Všichni uživatelé mají internetové profily, je zde naprostá transparentnost ohledně všech jejich investičních rozhodnutí a tradeři mohou strategie sdílet a diskutovat mezi sebou namísto toho, aby je diskutovali s placenými profesionály.

Stránka také integruje cenný obsah, například novinky z trhů, komentáře, data, analýzy a obchodní ideje, jejímiž autory jsou výzkumné týmy Saxo Bank a VIP autoři, a zároveň obchodní data v reálném čase odhalují aktuální sentiment na trhu.

Rune Bech, digitální a komunikační ředitel Saxo Bank dodává:

„Jsme potěšeni, že International Finance Magazine dospěl k názoru, že TradingFloor.com je přelomová platforma, a že sociální média hrají ve finančním světě stále větší a důležitější roli. TradingFloor.com udává nový standard v oblasti obchodování různých tříd aktiv, transparentnosti a kvality obsahu a my jeho možnosti neustále rozvíjíme, abychom co nejlépe posloužili našim klientům.“

Jeden komentář: “Časopis International Finance Magazine: Trading Floor Saxo Bank je nejinovativnější sociálně-obchodní platformou”

1. Lucius napsal:

Musínm říct, že jsem velice mile překvapen, právě jsem se podíval na stránku https://www.tra­dingfloor.com/ a vypadá to zajímavě. Nenapadlo, že by obchodování mělo potenciál i pro sociální sítě, ale rozhodně oceňují zajímavý nápad.

http://cz.saxo­bank.com/ rozhodně udělalo dobrý tah, který má v digitálním věku velkou váhu. Myslím, že taková sociální síť ma pro tradera určitě větší váhu, než facebook :-)