CZK/€ 25.175 +0,04%

08. 11. 2012

Subjekty:

AXA Bank nyní nabízí zvýšenou úrokovou sazbu Spořicího účtu

Zvýhodněnou základní úrokovou sazbu ve výši 2,5 % p.a. získají všichni klienti, kteří si u AXA Bank požádají o založení Spořicího účtu nejpozději do 15. prosince letošního roku. Vyšší úrok bude těmto klientům garantován minimálně do 31. března roku 2013.

„Klientům chceme dlouhodobě nabízet co nejvyšší zhodnocení jejich peněz bez zbytečných poplatků. Zřízení a vedení Spořicího účtu od AXA Bank je proto zcela zdarma, stejně jako většina dalších běžných bankovních služeb,“ uvedla Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Díky bezplatnému internetovému bankovnictví lze mít peníze na Spořicím účtu AXA Bank jednoduše pod kontrolou a platby posílat rovnou na cílový účet bez nutnosti předchozího převodu na běžný účet. Ke Spořicímu účtu poskytuje AXA Bank zdarma také platební kartu VISA Electron pro platby či výběry hotovosti z bankomatů v České republice i v zahraničí.

Spořicí účtu AXA Bank lze jednoduše založit on-line, a to pouhými třemi kroky na stránkách www.axa.cz. Přes webové stránky je rovněž možné domluvit si osobní schůzku s poradcem. Další možností je sjednání účtu u přepážky na kterékoli z více než 90 poboček skupiny AXA po celé České republice.

Spořicí účet od AXA Bank patří dlouhodobě mezi nejlepší finanční produkty na českém trhu, o čemž svědčí získání dvou prestižních ocenění v kategorii spořicí účty – Zlaté euro 2011 a Finanční produkt roku 2011.