Pondělí 25. ledna. Svátek má Miloš.

Aplikace INSIA ACADEMY přispěla k 90% úspěšnosti ve zkouškách odborné způsobilosti

Společnost INSIA rozšířila své služby členům sítě o novou aplikaci INSIA ACADEMY pro chytré telefony se systémem Android. Aplikace reaguje na novou povinnost pro finanční poradce, zprostředkovatele úvěrových produktů, složit odbornou zkoušku podle Zákona o spotřebitelském úvěru.

Vykonání zkoušek odborné způsobilosti není pouhou rutinou a je třeba se na ně důkladně připravit. Aplikaci INSIA ACADEMY lze  stáhnout do mobilního zařízení a bez nutnosti internetového připojení ji mít kdykoliv a kdekoliv k dispozici.  V rámci podpory vzdělávání a rozvoje zprostředkovatelů na trhu poskytuje INSIA tuto aplikaci všem poradcům i z konkurenčních firem.

INSIA ACADEMY obsahuje kompletní oficiální otázky ČNB k odborným zkouškám a umožňuje neomezené procvičování zkušebních testů i návrat k rozpracovanému testu a pokračování od poslední zodpovězené otázky.  Celkově je aplikace velmi jednoduchá, intuitivní, obsahuje statistiku odpovědí při procházení i nápovědu a podmínky splnění testů.

První zájemci měli možnost vykonat odbornou zkoušku na konci června a 90% zúčastněných poradců sítě INSIA získalo Osvědčení. Průměrný výsledek testů byl 86 %. Takového výsledku je možno dosáhnout jen kvalitní přípravou a INSIA ACADEMY se ukázala jako skvělý pomocník. Ti, kteří ji aktivně využívali, neměli se zvládnutím testu žádné problémy.

Ing. Ivan Špirakus, generální ředitel společnosti INSIA uvádí: „Jsem velmi rád, že aplikace splnila svůj účel a přispěla k tak vysoké úspěšnosti našich makléřů u odborných zkoušek. Je mi potěšením dát tento skvělý nástroj zdarma k dispozici všem hypotečním poradcům na trhu. “

Tisková zpráva: INSIA