Úterý 15. června. Svátek má Vít.

ANO spořitelní družstvo snižuje úrok u termínovaných vkladů a spořicích účtů

Od 15. května 2016 snižuje ANO spořitelní družstvo úrokové sazby až o 0,3 % u termínovaných vkladů a spořicích účtů. Snížení se týká dvouletých až pětiletých termínovaných vkladů. Úrokové sazby zůstávají stejné jako doposud u jednoletých a sedmiletých vkladů. Záložna bude nově nabízet individuální úroky pro klienty s vyššími úložkami.

„Naše záložna musí reagovat na politiku České národní banky a vývoj sazeb na trhu, kdy se do oběhu dostává velké množství peněz. To způsobuje dlouhodobé snižování úrokových sazeb na českém bankovním trhu. I přesto budeme klientům nabízet nejvyšší zhodnocení vkladů,“ říká Ing. Jiří Diepolt, místopředseda představenstva ANO spořitelního družstva.

ANO spořitelní družstvo nově zavádí individuální sazby, které bude nabízet klientům nad 1,5 milionu korun. „Chceme se jednoznačně odlišit od bank a na rozdíl od nich ocenit bonitního klienta, který si chce uložit vyšší částku,“ dodal Ing. Diepolt. ANO spořitelní družstvo od dnešního dne také snižuje sazbu u spořicího účtu ANO PRO budoucnost, a to z 1,80 % p.a. na 1,5 % p.a.

Stávající sazby termínovaných vkladů

Doba uložení prostředků