CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

17. 09. 2014

0 komentářů

Subjekty:

Fio banka je potřetí Bankovním inovátorem, letos s účtem v 15 měnách

 


 

Letos na jaře rozšířila Fio banka portfolio svých služeb o možnost založit si zdarma běžný účet v 9 nových měnách. Celkem tak vede účty a poskytuje výhodné platby již v 15 měnách. Pro její klienty, a to bez rozdílu zda fyzické či právnické osoby, jsou převody mezi jakýmikoliv účty v rámci Fio banky zdarma a navíc online, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Platí to i pro převody mezi Fio bankou v České republice a její pobočkou na Slovensku. Součástí účtů jsou i bezplatné aplikace Internetbanking, mobilní Smartbanking a API Bankovnictví pro podnikatele.

O vítězi rozhoduje prostřednictvím online hlasování široká veřejnost, která zvolila Fio banku Bankovním inovátorem i v loňském roce za její bezkontaktní platební kartu Fio MasterCard Debit PayPass vydávanou zdarma a za Fio Smartbanking, první nativní bankovní aplikací pro chytré telefony v ČR, v roce 2012.

„Fio banka potvrzuje svůj status dynamické banky, která se snaží neustále rozvíjet své služby a produkty. Jedním z letošních vylepšení jsou účty zdarma v 15 měnách a velice nás těší, že je veřejnost ocenila jako nejlepší novinku v roce 2014. Děkujeme všem, kteří pro nás hlasovali. Třetí titul Bankovního inovátora nám dělá velkou radost,“ komentuje vítězství Ján Franek, tiskový mluvčí Fio banky.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Fio fond domácího trhu

Fond-show: Fio fond domácího trhu

Fio Fond domácího trhu je jeden z nejmladších a nejmenších českých fondů a je zaměřený na české akcie a láká investory na nulové vstupní poplatky. Je ale velmi drahý z pohledu nákladů na správu.

Text: Jan Traxler

19. 11. 2019


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *