CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

03. 07. 2019

0 komentářů

Česká pošta přijímá platby kartou na všech pobočkách

 

Od začátku července je možné v celé obchodní síti České pošty za poštovní služby kartami společností Mastercard a Visa všech vydavatelských bank. Platební terminály poskytuje ČSOB.

Loading



 

Jedná se o další důležitý krok v digitalizaci směrem ke zkvalitnění služeb pro klienty při využití technologických inovací a u lidí stále oblíbenějšího bezhotovostního placení. Digitalizaci služeb vnímáme my i Česká pošta jako důležitou součást úspěšného klientského servisu jak dnes, tak i do budoucna. Proto jsme rádi, že můžeme klientům České pošty společně přinášet taková řešení, která jsou pro ně užitečná a zároveň šetří jejich čas,“ říká Jan Sadil, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB, zodpovědný za oblast Retail.

Jsme velmi rádi, že se zákazníci v celé naší rozsáhlé síti více než 3 200 pošt dočkali pohodlného a bezpečného způsobu bezhotovostního placení všemi kartami Mastercard a Visa. Využívání karet i mobilních aplikací při placení šetří čas i náklady, uleví obsluze na pobočkách a zkvalitní a zrychlí poskytování poštovních služeb. Vyřeší se tím i předchozí stav, kdy klienti neměli jasno v tom, kde mohou své karty využívat,“ uvedl Roman Knap, generální ředitel České pošty.
Zdroj : Tisková zpráva ČSOB

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Digitalizace bude v příštích letech hrát v byznysu stále větší roli. Jak se připravit na velké celospolečenské změny?

Evropská unie (EU) musí  trend digitalizace zachytit a nové technologie a investice do nich nejrůznějšími cestami podporovat a nesvazovat je přílišnými regulacemi. Stejně tak je důležité podpořit investice do kybernetické bezpečnosti, která s digitalizací úzce souvisí. Shodli se na tom účastníci konference Prague Digital Council, kterou u […]

Text: Filip Kučera

06. 12. 2022

V digitalizaci jsou nejlepší španělské a kanadské banky. Česko je ze 41 zemí na 13. místě

Venku je největší globální studie o digitálním bankovnictví – Digital Banking Maturity 2022. Jak si v této sféře stojí retailové banky z 41 zemí z celého světa, včetně Česka? Zmiňovaná studie společnosti Deloitte přináší srovnání digitálních funkcionalit, šíři pokrytí zákaznických potřeb a UX aspektů ve třech klíčových kanálech.

Text: Filip Kučera

25. 11. 2022


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *