CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

09. 05. 2019

0 komentářů

Subjekty:

Broker Trust představuje BT Kredit. Revoluční úvěrovou platformu pro finanční poradce

 

Propracované modelace hypotečního úvěru, jejich vzájemné porovnávání a v budoucnu ještě mnoho dalšího přináší finančním poradcům revoluční platforma BT Kredit, kterou na trh uvádí brokerpool Broker Trust. Online nástroj, který nahrazuje dřívější excelové srovnávače, finančním poradcům výrazně usnadní práci a umožní jim vybrat klientům pro ně tu nejvhodnější nabídku. Desetičlenný produktový tým Broker Trustu věnoval vývoji platformy 5 313 hodin času.

Loading



 

Důraz klademe především na uživatelsky příjemné a intuitivní prostředí. Zakládáme si rovněž na jednoduchosti ovládání, rychlosti odezvy a aktuálnosti všech dostupných informací. V první fázi se BT Kredit zaměřuje na modelaci hypotečních úvěrů a jejich porovnání, následovat budou konkrétní cenové nabídky, ověření bonity a metodických podmínek a elektronické sjednání úvěru u vybraných bank,“ říká Dagmar Náhlíková, projektová manažerka Broker Trustu, který má vývoj BT Kredit na starosti.

Nástroj je pro všechny finanční poradce spolupracující s Broker Trustem (a splňující podmínky pro sjednávání hypotečních úvěrů) dostupný online z počítačů i mobilních zařízení. Díky snadnému a návodnému ovládání může sloužit BT Kredit i jako pomůcka pro teprve začínající „hypotékaře.“

Poradci, kteří si už práci s BT Kredit vyzkoušeli, oceňují jeho rychlost, přehledné grafické zpracování samotné platformy i výstupů ve formátu PDF a celkovou jednoduchost práce s nástrojem,“ dodává Dagmar Náhlíková.

V rámci modelace hypotečního úvěru BT Kredit poradcům umožňuje jednoduchým způsobem ověřit, spočítat a vyčíslit vše potřebné pro klienty i splnění regulačních požadavků pro získání hypotéky. Výsledky jsou navíc přehledně graficky znázorněny. Pro modelaci hypotečního úvěru BT Kredit umožňuje:

REKLAMA

  • Rychlé ověření výše splátky úvěru a minimálního požadovaného příjmu
  • Zohlednění jednorázových a pravidelných poplatků
  • Nastavení způsobu úročení
  • Zadání závazků klienta pro výpočet minimálního příjmu dle doporučení ČNB
  • Možnost zadání mimořádných splátek a změn úrokových sazeb
  • Detailní grafické zobrazení průběhu úvěru a vývoje měsíční splátky v čase se zohledněním zadaných mimořádných událostí
  • Informace o výši zůstatku, úroku a úmoru v jakékoliv fázi úvěru
  • Výběr období pro zobrazení nákladů a zůstatku úvěru
  • Vyčíslení nákladů za celou dobu splatnosti úvěru

V rámci jednoho obchodního případu mohou poradci vytvořit více modelací a ty vzájemně porovnávat. Porovnání modelací nabízí:

  • Možnost nastavení období pro porovnání modelací
  • Vyznačení položek odlišných od hlavní modelace
  • Vyčíslení rozdílu nákladů za stanovené období s barevným zvýrazněním
  • Možnost změny pořadí modelací v rámci porovnání
  • Možnost přidání komentáře pro klienta
  • Stažení PDF výstupu pro klienta

BT Kredit navazuje na předchozí úspěšné a oceňované nástroje BT Metodiky Online a BT Invest. BT Metodiky Online umožňují poradcům rychle porovnávat podle klientových požadavků a potřeb více než 46 000 průběžně aktualizovaných položek finančních produktů. Vše probíhá interaktivně přes počítač nebo tablet, a to doslova na pár kliknutí.

BT Invest je investiční platforma pro finanční poradce, ve které lze investice sjednávat online. Současně poradci umožňuje ukázat klientovi nejrůznější grafy či analýzy o vývoji trhů a jednotlivých aktiv, obratem vypočítat výnosy nebo generovat report. BT Invest pomáhá také s dodržováním platné legislativy a zpracováním nutné administrativy.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Diskuse tří broker poolů

Broker pooly zajišťují zázemí zpravidla menším finančně poradenským společnostem a samostatným finančním poradcům. Každý ale nabízí jiné služby. A každý cílí na jiné poradce. U kulatého stolu se sešli zástupci tří broker poolů k diskusi o jejich obchodních modelech.

Text: Petr Zámečník

12. 01. 2017


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *