CZK/€ 24.995 -0,12%

CZK/$ 23.189 -0,41%

CZK/£ 29.176 -0,21%

CZK/CHF 25.620 -0,19%

04. 04. 2019

0 komentářů

Subjekty:

Pobyt v lázních i navýšení věku. Allianz rozšířila výhody svého životního pojištění

 

Že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, dokládají příběhy klientů Allianz, kteří inspirovali pojišťovnu ke změnám v životním pojištění. V produktu Allianz ŽIVOT došlo například k významnému navýšení vstupního věku na 75 let, možnosti výplaty peněz v případě onemocnění v konečném stádiu, ale i plnění za pobyt v lázních, léčebnách dlouhodobě nemocných či hospicích. V případě invalidity a pracovní neschopnosti klienti ocení i plnění civilizačních chorob, jako jsou například vyhřezlé plotýnky.

Loading



 

„Všichni máme spoustu plánů do budoucna, ne vždy nám ale vyjdou tak, jak bychom si představovali. A právě proto si lidé sjednávají životní pojištění, aby v případě, kdy nemohou pracovat, měli dostatek financí na zajištění svých potřeb,“ říká školitelka Allianz Jana Havlínová.

Allianz ŽIVOT nadále poskytuje pomoc v těžkých životních situací – zůstává v ní garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy, okamžitá výplata při úrazu, pojištění pro boj s rakovinou, pojistka pro ženy, speciální krytí pro úvěr k hypotéce a sleva za zdravý životní styl. Největší vliv na výši pojistného má věk, povolání, jestli dotyčný kouří a jaký má „Body Mass Index.“ A pokud se klient o své zdraví stará, může díky tomu získat velké slevy.

„Tento produkt je velmi zajímavý i tím, že klienti v něm nemusí vůbec investovat. Pokud si však chtějí nějaké peníze na cokoliv (například na důchod nebo svým dětem či vnoučatům) odkládat, mohou, a to za velmi výhodných podmínek, kdy neplatí žádné absurdní dvouleté poplatky, ani poplatky za vedení účtu. Přispívat jim může i zaměstnavatel a významné jsou také daňové úlevy,“ vysvětluje Jana Havlínová.

Revoluce v produktu Allianz ŽIVOT v kostce:

REKLAMA

  1. První pojištění určené PRO ženy                              (od 2012)
  2. Garance nejvyššího plnění pro závažné úrazy         (od 2013)
  3. První pojištění PRO boj s rakovinou                         (od 2014)
  4. Férově nižší cena za zdravý styl života                    (od 2015)
  5. Žádné počáteční a jiné absurdní poplatky                (od 2016)
  6. Investiční část zcela volitelně a vždy odděleně        (od 2017)
  7. Jednoduše srozumitelné pojistné podmínky             (od 2017)

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Průzkum: Polovina Čechů, kteří si nespoří na důchod, na to prostě nemá

Dvě třetiny Čechů si odkládají tak, aby si mohly zpříjemnit důchod. Více než polovina lidí, kteří si z různých důvodů neodkládají, jednoduše nedisponuje dostatkem peněz, a vše obratem využije na živobytí. Ukázal to průzkum, který pro investiční platformu Portu vypracovala agentura IPSOS, zúčastnilo se jej 1050 respondentů.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

06. 05. 2024

Amundi: Scénáře a prognózy výnosů aktiv pro příští desetiletí

V příštích deseti letech by mohlo dojít k vyššímu růstu a nižší inflaci v porovnání s dlouhodobými prognózami Amundi z roku 2023, a to díky zvýšené produktivitě v důsledku implementace umělé inteligence. Zpoždění přijímaných kroků v oblasti klimatu naopak zvýší rizika a povede k vyšším ekonomickým nákladům v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Vyplatí se prodávat akcie v květnu podle známého přísloví?

‘Sell in May and go away’ je jedno z nejznámějších přísloví ve finančním světě a podle analýzy investiční platformy eToro je toto rčení dobře podloženo historickými údaji. Společnost prozkoumala měsíční výnosy cen 15 největších světových akciových indexů za posledních 50 let, aby otestovala, zda se akcie v […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *