CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

27. 02. 2019

0 komentářů

AAA AUTO nabírá na desítky pozic, během roku přijme až 350 lidí

 

Skupina AURES Holdings, provozovatel sítě AAA AUTO, momentálně nabízí 200 volných pracovních pozic. Do konce roku přijme dalších přibližně 150 zaměstnanců, jejichž celkový počet se tak rozroste až na necelé tři tisíce. Zvyšování počtu zaměstnanců souvisí s rozvojovou strategií společnosti, jež zahrnuje zejména expanzi v Polsku, ale i posilování poboček v dalších zemích.

Loading



 

Během posledních deseti let se počet zaměstnanců skupiny více než zdvojnásobil, dostali jsme se již na více než 2600. V letošním roce bude zvýšení opět velmi výrazné, a to především díky rozvoji našich aktivit v Polsku. Přispěje otevření či rozšíření kapacity několika poboček, ale v rámci decentralizace zákaznického servisu zejména zřízení nového polského call centra v Katovicích. Volné pracovní pozice ale máme i ve všech ostatních zemích, celkem nyní můžeme nabídnout práci zhruba dvěma stovkám lidí a do konce roku minimálně dalším sto padesáti. Nejvíce otevřených pozic je v Praze, avšak nové kolegy hledáme na každou pobočku v naší lokální i mezinárodní síti,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti AURES Holdings, která provozuje mezinárodní síť autocenter AAA AUTO.

Během posledních deseti let se počet zaměstnanců skupiny AURES Holdings (dříve AAA AUTO) více než zdvojnásobil

Pro svou síť AAA AUTO, která má ve čtyřech zemích celkem 46 poboček, skupina momentálně hledá 70 lidí v České republice, až 150 v Polsku, 50 v Maďarsku a zhruba desítku na Slovensku. V případě otevření nové pobočky v ČR by to mohlo být v tuzemsku v druhém pololetí ještě dalších zhruba 70 pozic. Ve všech zemích se jedná o široké spektrum profesí, od tzv. back office, kam patří účetní a administrativní pracovníci, přes operátory call center až po prodejce vozů, zprostředkovatele finančních produktů či pracovníky přípravy vozů k prodeji.

Tisková zpráva AAA AUTO

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Obchodní nátlak: Při náboru i při prodeji

Obchodní zástupci mnoha společností, především těch s méně kvalitním produktem či službou, používají stále sofistikovanější netransparentní obchodní praktiky, jen aby získali klientelu či rekrutovali nováčky do svých řad. Jak obchodní nátlak rozpoznat?

Text: Michal Kolomazník

09. 10. 2012

IPO Wooky na Startu: Snad ne další AAA Auto

Burza se rozhodla zpřístupnit akciová trh menším firmám a zprovoznila trh Start. Jako první se na něm objeví akcie společnosti Wooky, která sází na růst trhu s elektronickými knihami. Elektronické knihy mají určitě budoucnost, slabinou společnosti ale může být její lpění na tom, že všichni Češi jsou potenciálními piráty.

Text: Daniel Kuchta

27. 06. 2012

Nesnáším poradce aneb 7 pravidel náborování

Sedíte spokojeně v kanceláři, říkáte si, jaký jste úspěšný, vždyť každý desátý člověk, kterého znáborujete, v byznysu i ve skutečnosti zůstane. A trošku vám uniká, že zbývajících devět často odchází s negativními emocemi a jsou špatnou reklamou pro celé finanční zprostředkování. Jak tedy náborovat, abyste se se svým luxusním mercedesem nemuseli pohybovat jen po kanálech?

Text: Gregor Retla

03. 05. 2012


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *