Pondělí 21. září. Svátek má Matouš.

ZUNO – NOVÝ CENÍK NA JEDNÉ STRÁNCE

Banky 08.08.2012 | 16:57 0 Komentářů

ZUNO ruší a snižuje další poplatky. Navíc přichází s ročním termínovaným vkladem v librách, na kterém nabízí top úrok 2,2 % ročně.

ZUNO, online banka Raiffeisen Bank International, pokračuje v trendu jednoduchých produktů,  nejlepších úroků na trhu a snižování či dokonce rušení poplatků za služby.

“Od srpna klientům, kteří mají v ZUNO ÚČET, nabízíme první výběr v měsíci z bankomatu Raiffeisen Bank bez poplatků,“ říká Lucie Osvaldová, produktová manažerka ZUNO. „Navíc jsme snížili poplatek za výběr z bankomatů jiných bank o 30 procent, kdy majitelé ÚČTU a ÚČTU PLUS nyní zaplatí 28 korun.“

Kromě toho mohou nyní klienti s ÚČTEM PLUS vybírat bez jakýchkoli poplatků ve všech bankomatech v zahraničí, což může znamenat značnou úsporu finančních prostředků v právě probíhající letní sezóně. Další pozitivní změnou v novém ceníku je zrušení poplatku za odesílanou SEPA platbu, opět pro všechny klienty mající ÚČET PLUS.

Spolu s novým ceníkem ZUNO uvádí na trh speciální nabídku týkající se ročního VKLADU v librách. „Není to nic složitého, zkrátka jsme zvýšili dosavadní roční úrokovou sazbu z 1,1 na 2,2 procenta,“ dodává Lucie Osvaldová. „A navíc si klienti v ZUNO mohou jen několika kliknutími otevřít až 50 VKLADŮ v eurech, librách, dolarech a samozřejmě korunách. Neplatí žádné poplatky a nevyžadujeme po nich ani jakýkoli minimální vklad.“