Čtvrtek 26. listopadu. Svátek má Artur.

Výstava obrazů v LBBW Bank CZ

Banky Expobank 15.05.2012 | 11:55 0 Komentářů

Slavnostní vernisáží byla na pobočce LBBW Bank CZ na Václavském náměstí zahájena již třetí výstava mladých umělců z Německé školy v Praze. Výtvarné práce, jejichž hlavním motivem jsou pobočky LBBW po celém světě, si mohou klienti a návštěvníci banky prohlédnout do konce června 2012, vždy od 8:00 do 18:00.

Díky partnerství LBBW Bank a Německé školy v Praze se výstavy žákovských výtvarných děl na pobočkách banky staly již tradicí. Po výstavách na pražských pobočkách Florenc a Anděl se obrazy mladých umělců tentokrát přestěhovaly na Václavské náměstí. Hlavním motivem a inspirací obrazů jsou pobočky LBBW na celém světě. Slavnostního zahájení vernisáže se zúčastnili jak zástupci školy a banky, tak žáci se svými rodiči a klienti banky. Doprovodný kulturní program zajistili sami studenti.

Velice rádi prostory naší banky poskytujeme pro výstavy, můžeme tak podpořit zejména mladé umělce na nelehkém startu umělecké dráhy. A pro naše klienty je to určitě vítaná a příjemná proměna prostředí bankovní pobočky,“ uvedl Gernot Daumann, předseda představenstva LBBW Bank.

Děkuji LBBW Bank za podporu naší školy a za poskytování jejích prostor k veřejné prezentaci výtvarných prací našich žáků. Věřím, že i pro klienty a zaměstnance pobočky, budou vystavované obrázky příjemným zpestřením interiéru pobočky a pomohou studentům k budování umělecké kariéry,“ doplnila Marie Grygerová, která má v Německé škole v Praze na starost oblast PR a marketingu.