Pátek 22. ledna. Svátek má Slavomír.

Valná hromada Kapitolu schválila změny ve vedení firmy

Valná hromada finanční poradenské firmy Kapitol schválila dnes změnu ve vedení – členem představenstva jmenovala Michala Pobudu, který nahradí současného předsedu představenstva Jiřího Klabana s platností od 24. 10. 2017. Představenstvo Kapitolu si zároveň Michala Pobudu zvolilo za svého předsedu.

„Jsem přesvědčen, že Kapitol bude nadále úspěšně rozvíjet svoji činnost jako jedna z největších finančně – poradenských firem v ČR, nicméně se musí vyrovnat s očekávanými legislativními změnami a složitou situací na trhu zejména posílením činností v oblasti back office,“ uvedl Jiří Sýkora, člen představenstva pojišťovny Kooperativa zodpovědný za oblast obchodu. Kapitol je dceřinou společností Kooperativy a patří do skupiny Vienna Insurance Group.

Představenstvo Kapitolu bude tedy pracovat ve složení: předseda představenstva Michal Pobuda, místopředseda a obchodní ředitel Jan Diviš, třetím členem představenstva je zároveň provozní ředitel Kapitolu Radek Milion.

Tisková zpráva Kapitol