CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

21. 02. 2022

V regionální centrále v Hradci Králové se otevírá nová pobočka ČSOB

V pondělí 21. února ČSOB zprovoznila novou pobočku přímo ve své regionální centrále v Hradci Králové, která byla slavnostně otevřena v září loňského roku a která splňuje ty nejpřísnější ekologické standardy a vyznačuje se mimořádnou ohleduplností k životnímu prostředí. Nová pobočka nabízí klientům komplexní služby banky i dceřiných společností. Tato pobočka je unikátní v tom, že na jedné ploše se obsluhují všichni klienti – fyzické osoby, fyzické osoby-podnikatelé, právnické osoby a také klienti Hypoteční banky.

Pro novou pobočku je typický otevřený prostor, moderní design, pokročilé technologie, samoobslužné systémy a maximální důraz na poradenství. „Na této pobočce může klient využívat našich nových prvků, jako je například samoobslužná zóna, zóna pro asistovanou obsluhu, rozšířené klientské sezení, které je neformální, přátelské a navozuje domácí atmosféru. Nechybí speciální místnost určená pro jednání s klienty o službách a produktech spojených s bydlením,“ říká Radek Hájek, výkonný ředitel Retail Distribuce ČSOB.

Nová pobočka nabízí klientům komplexní služby banky ČSOB (kromě Bezpečnostních schránek) a dceřiných společností včetně pokladních služeb. Specifické na této pobočce je to, že je první svého druhu, kde banka obslouží klienty – fyzické osoby, fyzické osoby-podnikatele, právnické osoby a také klienty Hypoteční banky, to vše v rámci jedné prostorné moderní haly.

Pobočka se na regionální centrálu v Collinově ulici přesunula z adresy Ulrichovo náměstí 734/7, kde byl její provoz v pátek 18. února ukončen. Na Ulrichově náměstí 735 zůstala pobočka ČSOB Pojišťovny. V lokalitě Hradec Králové bude klientům stále k dispozici i velká pobočka ČSOB retail v ulici Břetislavova.

Při návštěvě pobočky může klient navštívit i jídelnu nebo kavárnu, které jsou součástí této moderní a ekologické budovy, a jsou k dispozici i široké veřejnosti. Na začátku příštího roku je naplánováno otevření pobočky České pošty.

Otvírací doba: Po: 8.00–11.30

12.30–17.00 Út: 8.00–11.30