Pátek 24. září. Svátek má Jaromír.

UniCredit Bank získala ocenění za nejlepší účet roku 2016

U konto od UniCredit Bank je nejlepším běžným účtem v České republice. V prestižním klání bankovních produktů Fincentrum Banka roku 2016 získala UniCredit Bank prvenství v kategorii Účet roku. Odborníci tak ocenili unikátní běžný účet, který nabízí celou řadu služeb i výběry ze všech bankomatů po celém světě zdarma. Navíc banka garantuje jeho podmínky na deset let. U konto od UniCredit Bank si od jeho vzniku v roce 2014 oblíbilo více než 315 tisíc klientů banky.

Bezpoplatkový účet jsme představili jako první na českém a slovenském trhu v dubnu 2014. Naším cílem bylo splnit nejenom požadavky a očekávání klientů od běžného účtu, tak aby bylo moderní inovativní a snadné pro využívání, ale chtěli jsme klienty pozitivně překvapit. Proto U konto poskytuje nejenom celou škálu služeb zdarma včetně online transakcí, mobilního bankovnictví, ale také výběrů z bankomatů po celém světě. Navíc všechny tyto výhody mohou klienti pohodlně využívat dlouhodobě díky garanci podmínek na deset let,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového a privátního bankovnictví UniCredit Bank.

Bezpoplatkový účet si mohou klienti otevřít na pobočkách UniCredit Bank či UniCredit Bank Expres, v partnerských koutcích nebo plně online. U konto mohou klienti využívat zcela bez poplatků při aktivním používání účtu. Stačí si na něj nechat posílat třeba výplatu a dosáhnout měsíčně kreditního obratu 12 000 korun. Pro mladé do 26 let je U konto zdarma bez jakýchkoliv podmínek. V rámci U konta klienti získají zdarma jeho vedení, debetní platební kartu, elektronické transakce a přístup do Online a Smart Bankingu. Navíc s U kontem klienti nemusí ztrácet čas hledáním bankomatu a mohou si vybrat hotovost zcela bez poplatků v kterémkoliv bankomatu ve světě či v tuzemsku bez omezení. Ve variantě U konto TANDEM mohou klienti plnit podmínku aktivního používání konta ve dvou, a získají tak dva na sobě nezávislé účty.

Stávající či noví klienti, kteří si v bance v současné době sjednají výhodné bezpoplatkové U konto, získají možnost pořídit si výkonný a elegantní chytrý telefon Huawei P9 lite Dual SIM za výhodných podmínek. Díky předschválené kreditní kartě mohou mít telefon za pouhých 499 Kč měsíčně po dobu 12 měsíců.