Pátek 25. června. Svátek má Ivan.

UniCredit Bank má nejlepší hypotéku a spotřebitelskou půjčku v soutěži Zlatá koruna. Uspěla i se svým Smart Bankingem

UniCredit Bank si z letošního ročníku soutěže Zlatá koruna odnáší celkem tři ocenění, ve dvou kategoriích dokonce získala nejvyšší umístění. Její hypoteční úvěr a účelová PRESTO Půjčka na bydlení jsou podle odborné poroty nejlepšími produkty na českém trhu. Navíc unikátní Smart Banking s přihlášením otiskem prstu získal druhé místo v kategorii Novinka roku. Odborná porota ocenila i dividendový akciový fond společnosti Pioneer Investments, která náleží do skupiny UniCredit.

„Snažíme se klientům poskytovat jednoduché, inovativní a srozumitelné produkty. Naše nabídka hypoték, půjček či inovativní Smart Banking, které byly v letošním ročníku Zlaté koruny oceněny, potvrzují, že tyto naše cíle klienti oceňují. A to je pro nás to nejdůležitější,“ říká Paolo Iannone, místopředseda představenstva a náměstek generálního ředitele  UniCredit Bank.

„Od roku 2010 jsme s našimi spotřebitelskými úvěry či hypotékami stáli na stupních vítězů ve Zlaté koruně již třikrát a těší mě, že letos jsme převzali dvě zlatá ocenění a náš Smart Banking s otiskem prstu skóroval v kategorii Novinka roku,“ dodává Giovanni Guidi, člen představenstva a ředitel Retailového a  privátního bankovnictví UniCredit Bank.

První místo v kategorii Hypotéky UniCredit Bank získala se svými hypotečními úvěry, které v současnosti nabízí s jednotnou úrokovou sazbu již od 1,49 % p.a. pro tříletou a pětiletou fixací i variabilní sazbu. Každý rok navíc mohou klienti splatit až 20 % jistiny úvěru bez poplatku.

První místo v kategorii Úvěry získává nová PRESTO Půjčka na bydlení. UniCredit Bank díky ní nabízí až milion korun bez zajištění nemovitostí na jakýkoliv účel spojený s bydlením. Úroková sazba začíná již na 4,9 % p.a., klientovi stačí během půl roku od čerpání prokázat účel úvěru. Doklady přitom mohou mít datum až rok před poskytnutím, PRESTO Půjčka se tak hodí i na financování již rozjetých projektů. Na koupi družstevního nebo obecního bytu či rekonstrukci bydlení.

Druhé místo v kategorii Novinka roku náleží novému SMART Bankingu s přihlášením pouhým otiskem prstu. Banka jej představila jako první v České republice na jaře 2015. Úspěch v anketě je důkazem jedinečné pozice UniCredit Bank mezi bankovními inovátory na českém trhu.

Odborná porota zároveň ocenila třetím místem i akciový dividendový fond přední investiční společnosti Pioneer Investments. Ta je členem skupiny UniCredit a dlouhodobě patří k nejlepším správcům financí na světě.