Středa 16. června. Svátek má Zbyněk.

Spoty Zuno doplní sportovní vysílání

Banky ZUNO Bank 01.08.2016 | 12:06 0 Komentářů

Banka Zuno nasazuje na léto krátké sportovní odkazy do vysílání sportovních pořadů. Cílem je ukázat, že Zuno jde jednoduše ovládat například při běhání či jízdě na kole.

Čtveřice herců známá z předchozích reklam banky se objeví tentokrát v roli amatérských běžců. Spot poběží celý srpen souběžně s celoroční kampaní propagující půjčky a refinancování.

“Při sportu, ale i v běžném životě, nechtějí naši klienti chodit banky a ztrácet čas na pobočce. Hlavně ne v létě. Internetové i mobilní bankovnictví Zuno je jednoduché a intuitivní, a poskytuje perfektní přehled o financích během několika sekund. V podstatě si nosíte banku přímo v mobilu či notebooku. Máte ji tak vždy po ruce,“ říká manažerka marketingové komunikace Zuno Zuzana Nemčeková.

Desetisekundový spot se objevuje na TV Nova a na kanálech Prima Group. Kampaň bude podpořena čtyřtýdenní soutěží na facebooku.

Běhání je tématem také content marketingového projektu Zuno Run, který letní kampaň podporuje běžeckými eventy s profesionálními trenéry.

Zuno je postaveno na principu jednoduchého bankovnictví tak, aby bylo dostupné a srozumitelné pro každého a kdykoliv 24 hodin denně na internetu, v mobilu nebo telefonicky na kontaktním centru, kam se klienti dovolají i o půlnoci.