CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

04. 09. 2014

Subjekty:

Společnost Colosseum spouští nový web – sází na moderní grafiku a zajímavý obsah.

„Nový web byl navržen tak, aby návštěvník snadno a přehledně nalezl informace, které ho zajímají. Podle ohlasu prvních návštěvníků se tento cíl podařilo více než splnit, když hodnotí stránky jako moderní, přehledné a užitečné. Na nových stránkách jsou zdarma dostupné užitečné funkce a obsah pro investory, jako například interaktivní kalendář fundamentálních informací, aktuální termíny Live Trading webinářů, velmi ceněné analýzy a komentáře a mnohem více,“ říká Lenka Horová, Marketing Manager společnosti Colosseum.

Rok 2014 je pro společnost významný i proto, že se stala členem Asociace pro kapitálový trh České republiky (AKAT). AKAT sdružuje nejvýznamnější tuzemské investiční společnosti a asset management společnosti, které působí v ČR. AKAT usiluje o rozvoj kapitálového trhu a kolektivního investování. Členství v Asociaci je zárukou standardu profesionality, poctivosti při správě cizího majetku a korektního přístupu k investorům a klientům fondů. Celkový objem majetku, investovaný přes členy asociace do investičních nástrojů, dosahoval k 30.6.2014 výše 1,030 bilionu korun.

„Společnost Colosseum, a.s. se zaměřuje na vytváření propracovaných investičních strategií pro klienty a správu jejich majetku, proto je pro nás členství v AKAT velkou motivací, abychom dále pokračovali v rozvoji a zkvalitňování služeb zaměřených na asset management,“ říká Boris Tomčiak, vedoucí oddělení Asset management.