CZK/€ 25.305 -0,06%

20. 06. 2014

Subjekty:

Skupina ZFP GROUP bilancovala rok 2013

Valné hromady společností působících pod značkou ZFP GROUP, a.s., proběhly dne 5. 6. 2014 ve Velkých Bílovicích. Význam výročních jednání akcionářů umocnily historické prostory Vily Jarmily. Valná hromada společnosti ZFP GROUP, a.s. byla završením jednání valných hromad dceřiných společností sdružených pod ZFP GROUP, tj. společnosti ZFP akadémia, a.s., ZFP akademie, a.s., ZFP Reality, s.r.o., ZFP Makléř, s.r.o. a InWeb, a.s.

Účastníci řádných valných hromad, akcionáři společností, si vyslechli zprávy představenstev, auditorů a dozorčích rad, jejichž hlavním sdělením bylo, že společnosti v roce 2013 hospodařily řádně se svěřenými prostředky akcionářů. Výsledky hospodaření byly řádně auditovány a ověřeny dozorčími radami společností.

Obchodně nejvýznamnějších výsledků dosáhly společnosti ZFP akademie, a.s. (ZFPA ČR) a společnost ZFP akadémia, a.s. (ZFPA SR). Obě společnosti, působící v České a Slovenské republice na trhu finančního vzdělávání a zprostředkování financí, dosáhly dobrých hospodářských výsledků, do kterých se pozitivně promítly obchodní výsledky. Z nich vyplývá, že obě společnosti patří na přední místa v oblasti svých činností v Česku i na Slovensku.

Historicky, od svého založení v roce 1995 (ZFPA ČR) a v roce 2000 (ZFPA SR), dosáhly obě společnosti v rámci území Česka a Slovenska k datu 31. 12. 2013 následujících obchodních výsledků