Pátek 16. dubna. Svátek má Irena.

S Chytrým létem v UniCredit Bank klienti ušetří a na další dovolenou mohou vyrazit novým autem

UniCredit Bank připravila pro český a slovenský trh svěží letní roadshow Chytré léto. Ta upozorní na chytrá řešení a možnosti úspory s U kontem, Presto půjčkou a hypotečními úvěry. Roadshow vyrazí přímo do českých i slovenských ulic, kde zájemcům zástupci UniCredit Bank spočítají úspory a předvedou konkrétní výhody těchto produktů. Když si kromě toho lidé o prázdninách otevřou výhodný běžný účet U konto, sjednají hypotéku nebo spotřebitelskou Presto půjčku, mohou vyhrátjeden ze třínových vozů Škoda Rapid. Roadshow Chytré léto postupně do konce prázdnin navštíví na půl den či celý den téměř 30 českých a slovenských měst, kde jsou pobočky UniCredit Bank a UniCredit Bank Expres.

„UniCredit nabízí svým klientům unikátní podmínky u nejpopulárnějších produktů, kterými jsou, běžné účty, spotřebitelské půjčky nebo hypoteční úvěry. Nachytrá řešení a výhodné možnosti úspory jsme se rozhodli upozornit přímo v ulicích po celé České i Slovenské republice. Tři naši klienti, kteří si u nás jeden z těchto skvělých produktů během léta sjednají, mohou na další dovolenou navíc vyrazit vlastní novou škodovkou,“ říká Giovanni Guidi, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

V rámci roadshow budou moci Češi i Slováci potkat týmy UniCredit Bank, které jim přímo na místě spočítají možnosti finanční úspory s výhodnými produkty banky. S U kontem ušetří nejen za poplatky za vedení účtu, získají takévýběry hotovosti z jakéhokoliv bankomatu po celém světě zcela zdarma. Navíc banka garantuje podmínky U konta na dalších 10 let. Při převedení spotřebitelské půjčky do UniCredit Bank mohou klienti získat výhodný úrok a bonus 3 000 korun.U hypotečních úvěrů se klienti mohou těšit na nízkou úrokovou sazbu od 1,69 % p.a.

Zapojení se do letní soutěže o tři nové škodovky v každé zemi je jednoduché. Stačí, když si klienti do 28. srpna 2015 sjednají U konto, Presto půjčku nebo hypoteční úvěr a odpoví na jednoduchou otázku. Aby vyhráli jeden ze tří vozů Škoda Rapid, musí spočítat, kolik kilometrů najede celkem po České republice Škoda Rapid, která je součástí flotily v rámci roadshow Chytré léto. Tři účastníci soutěže, kteří budou nejblíže reálnému počtu najetých kilometrů, získají výhru v podobě vozu Škoda Rapid.

Nápovědou pro soutěžící může být, že roadshow Chytré léto v Česku od 27. července do 16. srpna projede Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Jihlavu, Karlovy Vary, Liberec, Mladou Boleslav, Olomouc, Ostravu, Pardubice, Plzeň, Prahu, Ústí nad Labem a Zlín.Kromě velkých českých a slovenských měst se bude bankovní flotila pohybovat i v okolí dalších poboček UniCredit Bank. Celkově ji bude možné potkat u téměř 180 obchodních míst po celé České a Slovenské republice. Přesnou trasu, harmonogram přejezdů a pravidla soutěže najdou klienti na https://www.unicreditshop.cz.