CZK/€ 24.650 -0,04%

CZK/CHF 24.004 +0,57%

08. 03. 2012

Subjekty:

RE/MAX Česká republika podpořil maminky v podnikání

Projekt realizuje Veselý čertík, o.s. právě  ve spolupráci s AMSP ČR pro matky na mateřské dovolené, začínající podnikatelky. Cílem projektu je dodání informací a zkušeností cílové skupině, tj. rodičům na mateřské dovolené, díky nimž budou moci začít vlastní podnikání a vylepšit své postavení na trhu práce. RE/MAX ČR poskytuje, v rámce projektu, bezplatné stáže ve svých kancelářích, těm maminkám, které mají zájem o práci v realitách.

Podle Petra Freye z  RE/MAX ČR, se ukazuje, že práce realitní makléřky je vhodná právě pro maminky, které chtějí spojit obchodní nebo podnikatelský talent s péčí o děti a mají zájem učit se nové věci a mít vlastní odpovídající příjem.