Čtvrtek 22. října. Svátek má Sabina.

Radim Kovács nově zodpovědný za komunikaci Sberbank CZ

Banky Sberbank 17.12.2013 | 16:47 0 Komentářů

Nově vytvořené oddělení komunikace Sberbank CZ povede Radim Kovács (38), který doposud působil jako seniorní konzultant ve společnosti AMI Communications. Ve své pozici Head of Communications bude zodpovědný za budování image a dobrého jména banky na českém trhu.

Radim Kovács se v oblasti PR a komunikace pohybuje 15 let, které strávil v dlouhodobě největší PR agentuře na českém trhu AMI Communications. Zde prošel několika pozicemi, posledních 8 let byl Senior Account Directorem zodpovědným za řízení týmu v oblasti korporátní a krizové komunikace, Jako konzultant pracoval pro velké nadnárodní společnosti či tuzemské lídry z oblasti potravinářství, vodárenství, dopravy a sportu.

„Hlavním cílem nového oddělení komunikace je zajistit budování dobrého jména Sberbank v České republice, komunikovat otevřeně a férově řečí našich klientů. Chceme také přispět ke splnění ambiciózního cíle Sberbank v dosažení pozice číslo pět na českém konkurenčním bankovním trhu během pěti let,“ uvádí Radim Kovács.

Radim vystudoval ekonomii na Slezské univerzitě v Karviné, specializaci marketing a management. Hovoří anglicky. Mezi jeho oblíbené záliby patří rodina, cestování, degustace vína a sport (golf, tenis a badminton). O PR a krizové komunikaci pravidelně přednáší na VŠE a ve specializovaných kurzech.