CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.030 +0,03%

13. 06. 2019

Subjekty:

Poštovní spořitelna vítá konec školního roku akčními nabídkami pro děti

Během června běží na obchodních místech Poštovní spořitelny hned několik akcí na dětské produkty. Jejich zřízení se tak do konce měsíce vyplatí ještě více. Odměnu mohou klienti získat za každý nově zřízený dětský produkt.

Červnový měsíc spojený s koncem školního roku věnuje symbolicky Poštovní spořitelna podpoře dětských produktů. Všichni zájemci z řad fyzických osob, kteří si pro své nezletilé ratolesti u Poštovní spořitelny v období od 1. června do 30. června založí penzijní spoření, stavební spoření, dětské životní pojištění Maxík, dětské životní pojištění Fortík či spořicí účet Spoření s bonusem, se mohou těšit na atraktivní odměny. V případě penzijního spoření se nabídka vztahuje i na sjednání online cestou.

„Červen je měsíc dětí, a tak jsme se rozhodli jej cíleně promítnout i do naší marketingové akce a vytvořit tak pro naše klienty atraktivní nabídku  dětských produktů. Klienti mohou u nás svým dětem začít spořit či je nechat pojistit, a to ještě za zajímavějších podmínek než běžně. Věříme, že tato zvýhodnění rodiče potěší a věcný dárek v podobě Poštovního skřítka udělá radost i jejich dětem,“ říká Přemysl Hanzelka, který má v Poštovní spořitelně na starosti řízení segmentu.

Na klienty čekají na pobočkách České pošty, ve Finančních centrech Poštovní spořitelny nebo multibrandových pobočkách odměny v podobě dárkových poukazů v hodnotě 500 Kč k nákupu u společnosti Mall.cz, prémie 500 Kč za sjednání stavebního spoření či výhodnější úročení na spořicím účtu. Pro všechny klienty je pak připravena jako pozornost figurka skřítka Spořilky. Jednotlivé odměny je možné  vzájemně kombinovat a lze je využít i všechny naráz.