CZK/€ 25.265 +0,14%

19. 01. 2012

Subjekty:

Petr Koblic zvolen do představenstva CEESEG AG

Petr Koblic, který je předsedou představenstva Burzy cenných papírů Praha, přichází do představenstva holdingu CEESEG AG jako jeho nový člen. Nahrazuje Heinricha Schallera, který opouští vedení vídeňské burzy a holdingu CEESEG AG. Michael Buhl, člen nejužšího vedení vídeňské burzy, je členem vedení holdingu CEESEG AG od jeho samotného vzniku v lednu 2010.

Petr Koblic je předsedou představenstva Burzy cenných papírů Praha a Centrálního depozitáře cenných papírů od roku 2004 a předsedou představenstva POWER EXCHANGE CENTRAL EUROPE od roku 2007. Od roku 2011  je rovněž v představenstvu budapešťské burzy. Před svým příchodem do vedení pražské burzy pracoval v investičním bankovnictví na různých vedoucích pozicích ve společnostech Patria Finance, CAIB Securities Praha a HVB Bank Česká republika.