CZK/€ 24.895 +0,04%

CZK/CHF 26.080 -0,38%

30. 09. 2013

Subjekty:

Peníze.cz spouštějí novou službu: Ušetři.peníze.cz doplní informační servis o plnohodnotné finanční poradenství

Za projektem Ušetři.peníze.cz stojí největší český web o osobních financích Peníze.cz a přední finančněporadenská společnost Partners Financial Services, která web Peníze.cz vlastní prostřednictvím dceřiné společnosti Partners media.

„Ušetři.Peníze.cz vnímám jako exkluzivní prostor s velkým obchodním potenciálem, kde se bude denně potkávat naše nabídka více než 400 finančních produktů a padesátky finančních institucí s více než 220 tisíci potenciálními klienty, kteří web Peníze.cz navštíví každý týden. V první fázi klientům nabídneme komplexní servis v oblasti pojištění, úvěrů na bydlení a zajištění na stáří. Nabídku ale budeme postupně rozšiřovat,“ představuje projekt Petr Borkovec, místopředseda představenstva a spolumajitel Partners Financial Services. „Uvědomujeme si, že prostředí renomovaného finančního webu klade velké nároky na kvalitu služeb a produktů, které chceme lidem nabízet. Jsem si ale jistý, že pokud jsme dokázali kvalitně poradit více než 400 tisícům spokojených klientů, víme, co děláme. A víme, že to děláme dobře,“ dodává Petr Borkovec.

Na rozdíl od konkurence, která často používá pro získávání kontaktů na potenciální klienty agresivní metody, nepravdivé informace a jiné nekalé praktiky a leady pak přeprodává všem, kteří jsou ochotní zaplatit, budou mít uživatelé Ušetři.peníze.cz vždy jistotu, že jejich poptávka doputuje pouze k jednomu subjektu, který jim poskytne skutečnou finanční službu a plán s přidanou hodnotou. „Pokud klienty nezávazná nabídka neosloví, určitě se nemusejí bát následujícího půl roku zvednout telefon s neznámým číslem,“ vysvětluje Martin Vlnas. „Do konce roku bychom s finančními poradci rádi propojili minimálně pět tisíc spokojených klientů,“ dodává.