Čtvrtek 29. června. Svátek má Petr a Pavel.

OVB dbá na kvalitu poradenství

OVB Allfinanz, a.s. v těchto dnech vypověděla smlouvu o obchodním zastoupení a navazující smlouvu pro vedoucí spolupracovníky se spolupracovníkem na vysoké manažerské pozici. Jedná se o výsledek zavedení integrovaného systému vnitřní kontroly, zaměřeného i na kvalitu poskytovaných služeb.

Na základě nespokojenosti s úrovní kvality obchodů zprostředkovaných pracovníky řízenými tímto oblastním ředitelem a v reakci na časté stížnosti klientů i partnerských společností na činnost těchto pracovníků byla tomuto oblastnímu řediteli vypovězena smlouva.

Systematicky a kontinuálně probíhající kontroly se ukazují jako nezbytný a velice efektivní nástroj řízení kvality obchodu. Na základě těchto interních kontrol bylo zjištěno, že příslušní pracovníci podřízení tomuto oblastnímu řediteli nesplňují standardy kvalitního finančního poradenství, které jsou v OVB vyžadovány, zejména s ohledem na požadavek zachování maximální míry odborné péče a profesionálního přístupu.

V těchto systematických kontrolách bude Centrála OVB Allfinanz, a.s. i nadále pokračovat, v rámci interního kontrolního systému bude dále prověřovat kvalitu poskytovaného finančního poradenství a tyto kontrolní mechanismy dále rozvíjet.

19 komentářů: “OVB dbá na kvalitu poradenství”

1. Jiří Kruliš napsal:

Pro všechny, kdo se chtějí také trochu pobavit. Když jsou ty dušičky a koukám, co se nám to v OVB děje…myslím, že dost příznačné… :) aneb trocha černého humoru nikoho nezabije, a co tě nezabije, to tě posílí.

2. IB napsal:

Je to jasný, že ve skutečnosti jde o shnilý jablko v OVB, který je Zoubek. Problém nemá OVB, problém má jen „OVB Zoubek“. A kdo ví, třeba tohle byla výstraha před popravou. Každopádně palec nahoru, že očista začala. Ať se šmejdi bojí. Zoubku, to je vzkaz pro Tebe, snad jsi ho pochopil!

• Milan napsal:

Zoubek táhne celý OVB dobře do ř…, měli by ho taky poslat do háje, ať to stojí co to stojí, protože až jeho špína praskne, bude cena mnohem vyšší a OVB bude mít dost problémy to ustát. Problémem OVB je Zoubek, tak ty věci pojmenovávejme přesně. Chotovinský je teď jenom oběť, kterou Zoubek hodil přes palubu, aby si sám zachránil zadek. A klidně obětuje i celý OVB!

• Informovaný napsal:

Tak ještě jednou pro pány, kteří zřejmě nečtou příspěvky a jen píšou, žádná očista nenastala a ani nenastane, viz můj příspěvek níže, pro jistotu cituji:

‚Také nepřesná informace… Choťovinský s teamem se rozhodli odejít, když to v OVB zjistili tak panu Choťovniskému dali výpověď a marketingově se to snaží využít… Jinak by ji nikdy nedostal:)… Sorry, to je tvrdá realita… Opět lži, lži a lži OVB…‘

Takže žádné další výpovědi nebudou, radujete se zbytečně… Jo pardon, možná budou, avšak až zas někdo bude chtít odejít, tak ho jako „předběhneme“…

3. jan napsal:

Kdyby to nekoho zajimalo byl to:
    F. Chotovinský a jeho tým :D:D:D.

• Původní kolemjdoucí napsal:

Nepřesná informace. Smlouva byla vypovězena F. Chotovinskému, ne jeho týmu.

• Informovaný napsal:

4. jan napsal:

Za a) je správně

5. MHMO napsal:

Tak co OVBáci, kdo pak to byl… někdo od Zoubka??? Že by se centrála chtěla podívat Zoubkovi na zoubek a tohle byla první výstraha ??? Anebo chtěl někdo odejít pryč a centrála toho využila pouze pro marketing a ty prasárny se u Zoubků dělají dále… (viz. stavebka umořený jako první dva roky pojistného na Profi Invest atd…)

• kapitol napsal:

Stork

• Původní kolemjdoucí napsal:

Milý malý kapitole, psali o vysoké manažerské pozici a Generální reprezentant, což Štork pokud se nepletu je, není ani manažerská, natož vysoká manažerská pozice. Pokud cílem tohoto stupidního výkřiku bylo rozvířit opčt debatu na téma Štork, pak je mi Vás líto

• vasek napsal:

tak zase ale kdyby to on opravdu byl, tak by to potěšilo asi celý poradenský trh,ne?

• Původní kolemjdoucí napsal:

Kdyby … znáte to o tom rybníku, ne? Jenže on to není a i tak mne těší že se to stalo, i když netuším kdo to byl. Problém je, že podobné se děje všude v měnčím a proto se s tím nejspíš nic neudělá.