Úterý 27. října. Svátek mají Šarlota a Zoe.

Operativní leasing pro soukromé osoby je na českém trhu již od minulého roku

Investice 19.05.2014 | 10:08 0 Komentářů

Operativní leasing (full-service leasing) pro soukromé osoby nabízí již od roku  2013 společnost UniCredit Fleet Management. Dceřiná společnost UniCredit Leasing byla prvním finanční institucí v ČR, která službu full-service leasing rozšířila kromě firemní klientely i na fyzické osoby. Měsíční splátka za pronájem vozů začíná na 4200 Kč včetně DPH. (Tisková zpráva: UniCredit Leasing)

UniCredit Fleet Management připravil v roce 2013 pro privátní klientelu produkt, který poskytuje stejnou úroveň komfortu i pro soukromé osoby a zajistí jim plnou péči o jejich vozidla. Zákazník hradí pouze garantovanou fixní měsíční splátku a vše ostatní za něj zajišťuje UniCredit Fleet Management. „Vybereme, objednáme a přihlásíme vozidlo, zajistíme komplexní servisní péči, výměnu a uskladnění pneumatik, pojištění v celém rozsahu, silniční asistenci, náhradní vozidlo a všechny zákonné poplatky. To vše za využití našich velkoodběratelských podmínek. Na konci leasingu se zákazník rozhodne, zda si auto odkoupí nebo vrátí leasingové společnosti a pronajme si nové. Klienti, kteří se rozhodnou pro tento produkt pouze jezdí, o vše ostatní spojené s provozem vozidla se postará společnost UniCredit Fleet Management“, uvedl Jaroslav Laur, jednatel společnosti UniCredit Fleet Management.

Full-service leasing pro soukromé osoby je rozšířen zejména v Německu, Holandsku nebo ve Velké Británii. Je využíván především lidmi, kteří si váží svého času a nechtějí jej ztrácet péčí o své auto.

Jaroslav Laur závěrem doplnil: „Konkurence tento produkt na českém trhu dosud nenabízí. Pokud ano, tak pouze s výraznými omezeními pokud jde o výběr značky nebo parametry nájmu. To v našem případě neplatí. UniCredit Fleet Management nabízí univerzální produkt. Pokud zákazník splní pravidla bonity, může si vybírat mezi značkami aut podle vlastního výběru a modifikovat i dobu nájmu a kilometrový nájezd. Měsíční splátka závisí na typu produktu a jeho parametrech, začíná na 4200 Kč měsíčně včetně DPH.“