CZK/€ 24.380 +0,14%

01. 03. 2013

Subjekty:

Nové KB Spořicí konto Bonus Aktiv nabízí ještě vyšší zhodnocení

KB Spořicí konto Bonus Aktiv neváže úspory klientů žádnou výpovědní lhůtou, jeho majitelé získají atraktivní zhodnocení při zachování okamžitého přístupu k vloženým penězům. Vklady jsou úročeny stejně jako u zavedeného KB Spořicího konta Bonus dvousložkovou sazbou, která je složená ze základní úrokové sazby a bonusové sazby.

Slovo Aktiv v názvu nového spořicího konta znamená, že aktivní klienti mohou získat v Komerční bance ještě lepší zhodnocení svých úspor. Dosáhnout na zajímavý bonus přitom není složité – stačí, když klient používá kteroukoli svou kartu vydanou Komerční bankou aktivně k placení u obchodníků v ČR nebo v zahraničí,“ uvádí Pavel Filipi, manažer Produktů a služeb KB.

Výši bonusové sazby vyhlašuje a garantuje Komerční banka vždy na celý kalendářní půlrok. Připisování úroků ze základní sazby je čtvrtletní, bonus je připisován pololetně a je počítán vždy z nejnižšího zůstatku za dané pololetí. Díky častějšímu připisování úroků dosáhnou klienti ještě vyššího zhodnocení.

KB Spořicí konto Bonus Aktiv funguje na podobném principu jako KB Spořicí konto Bonus. Právě na toto výhodné konto vložili klienti od jeho uvedení na trh v květnu 2010 již 46 miliard korun. „Díky těsnějšímu provázání s konceptem MojeOdměny mohou získat klienti na novém kontu Aktiv ještě lepší zhodnocení, neboť bonusová sazba u něj je vyšší,“ dodává Pavel Filipi.

Výše úložky na KB Spořicím kontu Bonus Aktiv není nijak omezena. K jeho výhodám patří kromě nadstandardního zhodnocení také fakt, že jej mohou klienti jednoduše ovládat prostřednictvím internetového bankovnictví MojeBanka či Expresní linky KB.