Středa 22. září. Svátek má Darina.

Nová služba ČSOB Leasing u produktů finanční leasing a úvěr: Řidičům na cestách pomůže AUTOPILOT

Investice 04.10.2016 | 09:17 0 Komentářů

ČSOB Leasing pro své klienty poskytuje různá řešení potřeb spojených s pořízením a provozem vozu.  Do tohoto konceptu permanentní mobility nyní nově jako první na trhu leasingových společností přidává službu AUTOPILOT asistence. Ta pomůže motoristům, kteří se ocitnou v nouzi, když se jejich vůz stane nepojízdným. Novou službu získají všichni, kteří si pořídí osobní nebo užitkové vozidlo u ČSOB Leasing s pomocí zákaznického úvěru nebo finančního leasingu.

Služba AUTOPILOT asistence zahrnuje telefonickou pomoc na cestách v České republice i v zahraničí, a to včetně tlumočnických služeb. Pokud se vozidlo stane nepojízdným, ať už vinou poruchy, havárie, vandalismu nebo z vlastního zavinění je zaručena odborná pomoc mechanika. Zároveň služba zahrnuje i odtah vozidla do nejbližšího servisu či přistavení náhradního vozidla.

„Po příjezdu asistenční služby na místo, kde se vůz stal nepojízdným, zajistí odbornou pomoc mechanik. Pokud je to nutné, bude vozidlo v rámci služby odtaženo zdarma do nejbližšího servisu a zároveň okamžitě přistaveno náhradní vozidlo.“ říká  Ing. Josef Rosenkranz, místopředseda představenstva a obchodní ředitel ČSOB Leasing.

, „Odbornou pomoc na telefonu v krizové situaci zaručuje nonstop dispečink, a to třeba i včetně předání vzkazu blízké osobě, nebo telefonického tlumočení, pokud řidič uvízne v cizině,“ dodává Josef Rosenkranz.

Dispečink je pro řidiče k dispozici 24 hodin denně včetně víkendů a poskytuje také dopravní a mototuristické informace.

„V případě nepojízdného vozidla je zapůjčení náhradního vozu na celém území České republiky až na tři dny zdarma. AUTOPILOT asistence zahrnuje také vyproštění vozu, který se nachází mimo silnici,“ doplňuje Petr Neuvirth, ředitel týmu Produktový a procesní rozvoj a marketing z ČSOB Leasing.

Bezstarostné a klidné užívání vozidla se stává nyní automatickou součástí financování osobních a užitkových vozů, pořízených v produktech úvěr a finanční leasing. Od data uzavření smlouvy je služba AUTOPILOT asistence automaticky v rámci financování sjednána na 24 měsíců na území České republiky a dalších evropských zemí.

Tisková zpráva ČSOB Leasing