CZK/€ 24.740 -0,75%

CZK/CHF 23.823 -0,84%

20. 03. 2012

Subjekty:

Modernizaci starších smluv životního pojištění využilo téměř 35 tisíc klientů Kooperativy

Předčasné ukončení smlouvy životního pojištění a uzavření nové je pro klienty finančně velmi nevýhodné, neboť na nové smlouvě musí vždy znovu zaplatit celé pořizovací náklady. Proto jim nabízíme jinou, na trhu ojedinělou alternativu, jak smlouvu upravit a přizpůsobit aktuální životní situaci. Během tři čtvrtě roku naši nabídku využilo již téměř 35 tisíc klientů. Tři čtvrtiny z nich zároveň významně navýšily pojistné“, potvrzuje úspěšnost programu Filip Král, ředitel Úseku pojištění osob.

Výhody modernizace životního pojištění pomocí PERSPEKTIVY UNIversal:

• klientovi nejsou při změně pojistné smlouvy jednorázově strženy žádné neuhrazené počáteční náklady,
  • klient nemusí zdanit dříve uplatněné daňové odpočty,
  • klient získává navýšené limity bez zkoumání zdravotního stavu,
  • klient získává speciální prémii za bezeškodní průběh ve výši 20 %,
  • klient získává unikátní možnost nákupu jednotek tržních fondů bez vstupních poplatků.

PERSPEKTIVA UNIversal je připravena jako alternativa k většině starších tarifů životního pojištění. „Mohou ji využít klienti se staršími investičními a účtovými produkty, ale i klienti, kteří chtějí aktualizovat své kapitálové a důchodové pojistky. Vyhovíme 90 % klientů celého životního kmene“, ubezpečuje Filip Král.

Nyní si klienti v rámci modernizace mohou sjednat i nová připojištění PERSPEKTIVY, například úrazové pojištění dospělých i dětí následkem dopravní nehody nebo pojištění pro případ II. stupně invalidity.  Unikátní jsou dvě nová dětská pojištění – pro případ péče o zdravotně postižené dítě a pro případ ošetřování nemocného dítěte. Rodičům odpadne starost o finanční zabezpečení rodiny a mohou se soustředit výhradně na péči o nemocné děti.