Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

MasterCard hledá nejlepší platební inovace ve veřejné správě

Banky MasterCard 01.09.2014 | 11:02 0 Komentářů

Společnost MasterCard®, jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách, se letos stala partnerem soutěže nejzajímavějších projektů elektronizace veřejné zprávy Egovernment The Best 2014 – MasterCard. Partnerství je v souladu se strategií firmy kladoucí důraz na inovace. I proto do soutěže vstoupila s novou kategorií „MasterCard Centra rozvoje za nejlepší platební inovace ve veřejné správě“.

Soutěž o nejlepší projekty elektronizace ve veřejné správě vyhlašuje již devátým rokem časopis Egovernment. Jejím cílem je prezentovat ty nejzajímavější projekty, které byly realizované v daném roce, a tím zároveň i inspirovat. Soutěží se ve čtyřech kategoriích: centrální projekty, projekty krajů, projekty měst (městských částí), obecní projekty. Tato kategorizace umožňuje navzájem porovnávat vždy jen projekty adekvátního, a tedy i srovnatelného, rozsahu a významu.

S příchodem nového partnera společnosti MasterCard v letošním roce přibyla ještě jedna kategorie: „MasterCard Centra rozvoje za nejlepší platební inovace ve veřejné správě“.

„MasterCard se dlouhodobě věnuje vývoji inovací, jelikož je považujeme za motor zdravého podnikání. Proto chceme i tímto způsobem podpořit a motivovat firmy, které se inovacím věnují a navíc se je snaží aplikovat ve veřejné správě, kde z nich může těžit široká veřejnost,“ říká Miroslav Lukeš, generální ředitel MasterCard pro Českou republiku a Slovensko.

Přihlášky do letošního ročníku lze zasílat až do 31. října 2014 prostřednictvím registračního formuláře, který zájemci naleznou na stránkách www.egovernment.cz. Přihlásit projekt do soutěže může jak provozovatel –  úřad, tak i  realizátor –  firma.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne 24. listopadu v Obecním domě v Praze. Informace o všech projektech, včetně těch vítězných budou publikovány ve zvláštní příloze časopisu Egovernment v prosinci tohoto roku.