Sobota 10. dubna. Svátek má Darja.

Lokalita společnosti Ingenico Group pro klíčování platebních terminálů (Key Injection Facility) se stala první schválenou lokalitou v Itálii pro Point-to-Point šifrování

Banky 03.06.2015 | 11:27 0 Komentářů

Společnost nyní disponuje dvěma ověřenými lokalitami v Evropě a beze zbytku splňuje bezpečnostní požadavky. (Tisková zpráva: Ingenico Group)

Společnost Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 – ING), globální lídr v oblasti plateb, dnes oznámila, že její facilita pro bezpečné klíčování v Itálii úspěšně prošla kontrolou Qualified Security Assessor SecurityMetrics. Tato lokalita je nyní plně ověřena pro standard PCI Point-to-Point Encryption, verze 1.1.

Zabezpečená místnost společnosti Ingenico Group je nyní plně podporovanou lokalitou KIF (Key Injection Facility) pro nahrávání klíčů Ingenico On-Guard P2PE. Společnost Ingenico Group je v současné době jediným poskytovatelem platebních řešení v Itálii, který má certifikovanou zabezpečenou místnost pro vkládání bankovních klíčů v souladu s italským a německým schématem, a nyní také pro klíče standardu Point-to-Point Encryption. KIF společnosti Ingenico je také plně důvěryhodným poskytovatelem služeb nahrávání klíčů pro platební terminály nasazené v jiných zemích.

KIF je kontrolované zařízení s nejpřísnějšími bezpečnostními opatřeními, ve kterém jsou do elektronických platebních terminálů nahrávány bezpečnostní klíče prostřednictvím specializovaných nástrojů podle přesně definovaných provozních postupů. Tyto klíče zaručují bezpečné používání terminálů a chrání veškerá data, která jsou v celém jejich životním cyklu přenášena.

„Tato validace potvrzuje naše vedoucí postavení v oblasti správy zabezpečení platebních řešení,“ komentuje Luciano Cavazzana, výkonný ředitel společnosti Ingenico pro východní Evropu a Afriku. „Společnost Ingenico Group vyvíjí produkty s nejvyšší úrovní hardwarového a softwarového zabezpečení a zajišťuje bezpečnou správu terminálů ve všech fázích jejich životního cyklu. Našim evropským zákazníkům tak nabízíme nejvyšší úroveň zabezpečení a ochrany platebních transakcí ve všech prostředích.“