CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

04. 11. 2013

Subjekty:

lenové věrnostních programů MasterCard ELITE a MasterCard Business Selection mají nyní volný přístup do letištních salónků na mezinárodním letišti ve Vídni

Jedná se o Sky Lounge pro cestující v shengenském prostoru i mimo něj nacházející se u check-in 3 a Jet Lounge (pouze Shengen) u check-in 1 a 2. Do všech salónků vstoupí držitelé prémiových karet MasterCard poté, co se prokáží na recepci svojí platební kartou. Držitelé business a korporátních karet, se prokáží svojí firemní platební kartou a členskou kartou Business Selection.

Všechny salónky nabízejí pracovní i relaxační zóny, zdarma připojení na internet, širokou nabídku mezinárodních novin a časopisů, samoobslužný bar s teplým i studeným jídlem a nápoji, sprchy, bezbariérový vstup, sekci pro kuřáky a samozřejmě též informace o odletech, včetně připomínek k nástupu do letadla. Otevřeno mají denně od 5:30 do 22:00.

Do konce roku 2013 mohou držitelé prémiových a firemních karet využít speciální nabídky a pozvat s sebou do salonku svůj doprovad také zdarma. Od 1. ledna 2014 bude pro doprovod platit zvýhodněné vstupné 23 EUR.

MasterCard® ELITE program je věrnostní program nabízející systém výhod držitelům prémiových karet. Účastní se jej celkem dvanáct bank v České republice. MasterCard BUSINESS SELECTION je soubor služeb, odměn, slev a jiných výhod poskytovaných držitelům firemních karet MasterCard.

Zákazníci se do obou programů mohou registrovat zdarma. Kromě využívání salónků na pražském a vídeňském letišti a různých benefitů u vybraných obchodníků patří mezi nejzajímavější výhody tzv. MasterCard Nonstop Alarm Centrum. Osobní asistenti na telefonu jsou k dispozci 7 dní v týdnu 24 hodin denně a pomohou zákazníkům zajistit

Pro členy obou programů:

• služby concierge, tzn. rezervaci letenek, hotelů, restaurací
  • pohotovostní služby pro domácnost a kancelář, jako například instalatéry, zámečníky, úklid
  • pomoc s automobilem při autonehodě nebo zajištění náhradního vozu

Pro členy ELITE programu:

• zdravotnické služby pro děti, těhotné ženy atp

Pro členy BUSINESS SELECTION:

• právní asistence

„Naši zákazníci jsou vytížení lidé, pro něž jsou důležité především služby, které šetří jejich čas a zvyšují jejich pohodlí ať už doma nebo na cestách. Naše věrnostní programy vychází vstříc jejich požadavkům a přináší jim nadstandardní benefity a služby, které jsou doopravdy k nezaplacení,“ vysvětluje Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Součástí obou věrnostních programů jsou též různé výhody, nabídky a slevy obchodníků z oblasti gastronomie, kosmetiky, módy, cestování a další.