Sobota 24. října. Svátek má Nina.

KLIENTI RAIFFEISENBANK MOHOU NOVĚ PLATIT I BEZKONTAKTNÍ NÁLEPKOU

Banky Raiffeisenbank 25.11.2013 | 15:53 0 Komentářů

Raiffeisenbank začala klientům vydávat debetní karty i ve formě bezkontaktní nálepky pro jednodušší a pohodlnější placení. Klienti banky tak budou moci platit jen přiložením nálepky umístěné např. na přívěsku od klíčů nebo mobilním telefonu.

Klienti Raiffeisenbank mohou nově platit pomocí bezkontaktní nálepky. „Naši klienti tak s sebou již nemusí na nákupy nosit peněženku, stačí, když u sebe budou mít mobilní telefon nebo přívěsek na klíče s touto nálepkou,” uvedla produktová manažerka Raiffeisenbank Romana Lantorová.

Bezkontaktní nálepky fungují stejně jako bezkontaktní debetní karty. Platby jsou rychlé, pohodlné
a bezpečné, do 500 Kč standardně není nutné zadávat PIN kód. Nálepky jsou díky tomu vhodné především pro drobné nákupy, klienti nemusejí hledat bankomat, když nemají u sebe drobné ani nemusejí nosit peněženku. „Platit s bezkontaktní nálepkou lze všude, kde je bezkontaktní terminál. Podobně jako u bezkontaktních karet, stačí jen nálepku přiložit k terminálu a klient má zaplaceno,” vysvětlila Romana Lantorová a dodala, že k nálepce lze podobně jako k debetním kartám zřídit cestovní pojištění nebo pojištění proti zneužití. Nálepkou naopak nelze platit na internetu nebo vybírat z bankomatu.

Majitelé eKonta KOMPLET i starších typů účtů mohou bezkontaktní nálepku získat zdarma místo své elektronické debetní karty nebo ke stávající elektronické debetní kartě za 10 korun měsíčně. Zdarma mohou mít zároveň nálepku i embosovanou debetní kartu.

eKonto KOMPLET nabízí v rámci jednoho transparentního poplatku komplexní služby. Klienti tak zdarma získají např. neomezený počet výběrů z bankomatu jakékoli banky v České republice i v zahraničí, neomezený počet elektronických domácích plateb, vedení účtu až v devíti různých měnách, dvě platební karty s možností bezkontaktní technologie, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet, vklady hotovosti, úrazové pojištění i mobilní bankovnictví vyhlášené nejlepší finanční aplikací v anketě Mobilní aplikace roku 2013. Díky kreditní kartě, která vrací až 2% z útraty, klient navíc od banky může každý měsíc získat až 1000 korun.