Sobota 23. října. Svátek má Teodor.

Klienti nově získají k rychlé půjčce Peníze na klik i platební kartu

BankyPůjčky 15.12.2020 | 14:00 0 Komentářů

Klienti České spořitelny nově získají k rychlé on-line půjčce Peníze na klik i platební kartu, se kterou mohou zdarma vybírat z bankomatové sítě Spořitelny, platit u obchodníků nebo na internetu. Kartu si lze i pohodlně nahrát do mobilního telefonu a při placení využívat mobilní peněženku Apple Pay či Google Pay, stejně tak využívat slevový program Moneyback. Novým zájemcům o půjčku je karta vydána automaticky, stávající klienti s půjčkou Peníze na klik si o ni mohou požádat v internetovém či mobilním bankovnictví George, v pobočkové síti nebo přes klientské centrum.

„Předschválená půjčka Peníze na klik se za více než čtyři roky stala rychlou a dostupnou finanční rezervou pro neočekávané situace. Funguje tak, že ji klient čerpá až v okamžiku, kdy ji skutečně potřebuje. Pokud klient úvěr nečerpá, nic za něj neplatí,” říká Filip Belant, tribe lead pro nezajištěné úvěry v České spořitelně a pokračuje: „Zájem klientů Spořitelny o rychlou on-line půjčku Peníze na klik se za poslední rok téměř zdvojnásobil a v současnosti ji využívá více než 180 tisíc našich klientů. Nově lze půjčku snadno čerpat i pomocí platební karty, která v sobě kombinuje hlavní výhody debetní i kreditní karty, navíc s ní lze platit i v zahraničí všude tam, kde striktně vyžadují kreditní kartu,” dodává Filip Belant.

Sjednání a vedení malé on-line půjčky Peníze na klik, včetně poskytnutí platební karty VISA, je zdarma. Celý proces sjednání půjčky zabere do 15 minut. Klient může čerpat půjčku od 5 do 50 tisíc korun, s tím, že ji splácí postupně – každý měsíc stejnou částku. Zároveň o ni může klient požádat opakovaně, bez zbytečného papírování. Splátky jsou vždy stejně vysoké, a to 3-10 %z celkového úvěrového limitu. Klient tedy přesně ví, kolik bude měsíčně platit, a může s tím počítat i ve svém rodinném rozpočtu. Kdykoliv také může zdarma vložit mimořádnou splátku nebo celou vyčerpanou částku doplatit.

Tisková zpráva České spořitelny