Sobota 25. září. Svátek má Zlata.

Japonskou půjčku střídá Kamali. Na rebranding naváže nová kreativa a komunikace

Investice 18.01.2017 | 11:11 1 Komentář

Japonská půjčka odstartovala rebranding. V prvním kroku mění název na univerzální Kamali. Po změně názvu přijde na řadu nová kreativa a komunikace. Kamali přináší i nové unikátní služby, které zvyšují bezpečnost krátkodobé půjčky.

Od 1. února 2017 mění Japonská půjčka své jméno na Kamali. Jedná se o první krok rebrandingu, na který v brzké době naváže zcela nová kreativa a komunikace. „Přišel čas udělat Japonskou půjčku ještě lepší a připravit ji na případnou expanzi do dalších zemí. Z několika návrhů názvů jsme vybrali Kamali. Je univerzální, snadno použitelný i mezinárodně. Navíc se píše a vyslovuje naprosto stejně, nehrozí tedy nechtěné záměny či úsměvné zkomoleniny,“ prozradil k rebrandingu Jan Machaň, vedoucí sekce speciálních projektů společnosti Home Credit.

Navenek jiná, uvnitř ještě lepší

Spolu se změnou jména představuje Kamali i další vylepšení, která přispívají k ještě větší bezpečnosti krátkodobé půjčky. Hlavními taháky jsou odklady splátek v tíživých životních situacích a rozklad splátky do více měsíců. Při hospitalizaci, požáru domácnosti nebo ztrátě zaměstnání pomůže nová doplňková služba Bezpečná splátka. „V kritických situacích je možný odklad splátky o 30 dní. Za celou dobu splácení si mohou lidé odložit splátku až dvakrát. Služba Bezpečná splátka je za jednorázový poplatek 199 korun a je nutné si ji sjednat už v okamžiku vyplňování žádosti o půjčku,“ upřesňuje Machaň.

Stále také lidé nemusí splatit vypůjčenou částku naráz, ale mohou si ji rozložit do deseti splátek. Stačí pravidelně splácet 10 % a poplatek 49 korun za každou vypůjčenou tisícikorunu. Kdo momentálně nemá dostatek peněz ani na desetiprocentní splátku, může nově odeslat jednu korunu a odložit si tak termín splatnosti o dalších 30 dní. Služba je za poplatek 79 korun za každých vypůjčených tisíc korun. Poplatek se platí až s poslední splátkou, tedy až poté, co došlo k odložení splatnosti. Tímto způsobem je možné odložit termín splatnosti až dvakrát.

Nezdražujeme! Peníze půjčujeme stále nejvýhodněji

Kamali má ambici zůstat první volbou pro všechny, kteří uvažují o půjčce na velmi krátkou dobu. Předchůdce Kamali v mnoha nezávislých testech prokázal, že má nejvýhodnější podmínky na trhu krátkodobých půjček v Česku. S nejlepší nabídkou mohou lidé počítat i nadále. Za každou vypůjčenou tisícikorunu na 30 dní zaplatí stále 33 korun. Poprvé si lze půjčit až 10 000 korun na 30 dní. U druhé a dalších půjček mohou zájemci dosáhnout až na 20 000 korun.

Když nepůjčíme, poradíme

Kamali jako jediná na trhu mikropůjček podá pomocnou ruku lidem v tíživé finanční situaci. Každá žádost o půjčku je důkladně prověřována a v případě pochybností o finančním zdraví klienta zamítnuta. „Této skupině zájemců o půjčku se snažíme pomoci, ne je finančně zatěžovat dalšími splátkami. Zdarma poradíme, jak co nejrychleji vyjít z tíživé finanční situace. Spolupracujeme s Poradnou při finanční tísni a klientům v problémech předáme kontakt na poradce, který pomáhá lidem řešit jejich finanční situaci,“ vysvětluje Machaň.

Tisková zpráva Home Credit a. s.

Jeden komentář: “Japonskou půjčku střídá Kamali. Na rebranding naváže nová kreativa a komunikace”

1. Lenkaf napsal:

Ta půjčka je zdarma? Jako nemám přehled, ale poskytovat půjčku zdarma: http://www.puj­cek.cz/kamali/ na vyzkoušení… Wow! Docela s těmi názvy mávají. 3 názvy za pár let je taky drsný: https://www.me­diaguru.cz/ak­tuality/home-credit-meni-japonskou-pujcku-na-kamali/ :-) Jak říká marketingový tvůrce: „Přišel čas udělat Japonskou půjčku ještě lepší a připravit ji na případnou expanzi do dalších zemí. Z několika návrhů názvů jsme vybrali Kamali. Je univerzální, snadno použitelný i mezinárodně. Navíc se píše a vyslovuje naprosto stejně, nehrozí tedy nechtěné záměny či úsměvné zkomoleniny.“