Úterý 28. září. Svátek má Václav.

JAKO PRVNÍ POJIŠŤOVNA NA TRHU UMOŽŇUJE AXA SVÝM ZÁKAZNÍKŮM OHODNOTIT KVALITU JEJICH SLUŽEB A PRODUKTŮ NA POBOČKÁCH DÍKY MOBILNÍ APLIKACI

Pojištění 20.10.2016 | 16:41 0 Komentářů

Pojišťovnu AXA zajímají názory jejich klientů, a proto jim nově umožňuje rychle a jednoduše ohodnotit kvalitu služeb a produktů dostupných na svých pobočkách. Od poloviny září tak mohou zákazníci pojišťovny prostřednictvím mobilního hodnotícího systému zasílat podněty a připomínky týkající se odbornosti a chování personálu, rychlosti vyřešení požadavků nebo celkového prostředí poboček. Jejich podněty jsou pro pojišťovnu cenným zdrojem informací pro vylepšení jak zákaznického servisu, tak i jednotlivých produktů.

Spokojenost zákazníků je jedním z pilířů dlouhodobé strategie skupiny AXA ČR a SR. Hodnotící systém Staffino se stává důležitým zdrojem zpětné vazby vedle již běžných uvítacích a servisních telefonátů a pravidelných dotazníkových šetření,říká David Poes, ředitel úseku Customer Value Management. „Našim cílem je, aby naši zákaznici byli s poskytovaným servisem na pobočkách a s našimi produkty co nejvíce spokojeni,“ dodává David Poes.

Do pilotní fáze hodnocení zaměstnanců a produktů se zapojilo 14 poboček v České republice a 17 poboček na Slovensku. Služba dává zákazníkům prostor snadno vyjádřit své bezprostřední pocity z návštěvy pobočky a spokojenost s nabízenými produkty. Od zahájení hodnocení v polovině září zákazníci pojišťovny zaslali již desítky podnětů. Podle prvotních výsledků zákazníci nejvíce oceňují odborné znalosti zaměstnanců na pobočkách a rychlost vyřešení svých požadavků.

Tisková zpráva: AXA