CZK/€ 24.740 +0,06%

CZK/£ 28.830 +0,73%

CZK/CHF 24.840 +0,45%

20. 06. 2022

Hello bank! letos opět daruje více než milion korun na udržitelné projekty

V rámci svého nadačního programu Hello Země podpoří i letos Hello bank! tři projekty, které vyberou svým hlasováním zaměstnanci a klienti banky z projektů přihlášených do Cen SDGs 2022.

Stejně jako v loňském roce chce Hello bank! i letos finančně podpořit firmy, které přicházejí s projekty, co mění svět k lepšímu. Ze všech přihlášených projektů do Cen SDGs 2022, které organizuje Asociace společenské odpovědnosti, vyberou zaměstnanci banky deset projektů, které postoupí do hlasování veřejnosti.   To proběhne v září a hlasovat mohou všichni klienti Hello bank!, kteří mají uzavřené Hello spoření. Právě produkt Hello spoření a výše deposit na něm určí finální částku, která se mezi vítěze rozdělí. Za každou naspořenou korunu tak banka přispěje na udržitelné projekty.

Velké, střední, malé firmy, ale i třeba školy, obce a neziskové organizace mohou v rámci Cen SDGs 2022 vybírat z 8 kategorií a přihlásit do některé z nich svůj projekt až do 30. června. Slavnostní předání Cen SDGs proběhne 13. října a během tohoto večera vyhlásí i Hello bank! tři vítězné projekty v rámci svého programu Hello Země.

Právě proto, že hlavní parketou Hello bank! jsou finance a produkty pro koncové spotřebitele, věnuje banka velkou pozornost udržitelnému přístupu a podpoře rozumného financování, které se promítá i do nabídky jejích produktů jako je například Hello Eko půjčka. Kromě toho, že je Hello bank! již několik let členem Asociace společenské odpovědnosti, stala se také partnerem e-shopu s udržitelnými dárky Nakup na Dobro.

Více informací i o loňském ročníku na: www.hellobank.cz/hello-zeme/