Sobota 20. července. Svátek má Ilja.

Fio banka získala devět cen v soutěži Zlatá koruna 2015

Banky Fio banka 27.05.2015 | 10:38 0 Komentářů

Česká Fio banka získala celkem devět ocenění v prestižní soutěži Zlatá koruna 2015, z toho šest Zlatých a tři Stříbrné koruny. Opět bodovaly osobní a podnikatelské účty Fio banky, které zvítězily již po páté v řadě.

Soutěž Zlatá koruna 2015 zná vítěze všech 15 kategorií, ve kterých bylo nominováno celkem 216 produktů bank a pojišťoven. V šesti z nich obsadila první místo česká Fio banka. Odborná porota ocenila Fio osobní účet, Fio podnikatelský účet, Podnikatelský úvěr, mobilní aplikaci Smartbanking i aplikaci e-Broker pro obchodování s cennými papíry. Fio osobní a podnikatelské účty tak získaly Zlatou korunu již po páté od roku 2011. Veřejnost zvolila nejlepším účtem pro podnikatele Fio podnikatelský účet, který díky tomu zvítězil i v Ceně podnikatelů.

Tři produkty Fio banky se umístily na druhém místě – spořicí účet Fio konto pro podnikatele v kategorii Podnikatelské účty, aplikace Fio API Bankovnictví mezi On-line aplikacemi a Fio Smartbroker v kategorii Obchodník s cennými papíry. Souhrn ocenění je uveden v tabulce:

Účty

1.

Fio osobní účet bez poplatků

Podnikatelské účty

Fio podnikatelský účet bez poplatků

On-line aplikace

Fio Smartbanking

Cena Podnikatelů

Fio podnikatelský účet bez poplatků

Obchodování s CP

Fio e-Broker

Podnikatelské úvěry

Fio podnikatelský úvěr

Podnikatelské účty

Spořicí účet Fio konto – podnikatelský

On-line aplikace

Fio API Bankovnictví 2.0

Obchodování s CP

Fio Smartbroker

„Konkurence na bankovním trhu se rok od roku zvětšuje, o to více nás těší, že jsou naše produkty vnímány odbornou i laickou veřejností stále jako nejlepší. Svědčí o tom nejen šest letošních Zlatých korun, ale také to, že naše účty vítězí v této prestižní soutěži pravidelně od roku 2011. Naše nabídka kvalitních produktů za nulové poplatky tedy není jen krátkodobou marketingovou akcí, ale dlouhodobou strategií, ve které hodláme pokračovat i nadále. Věříme, že to naši klienti ocení,“ komentuje získání devíti ocenění ve Zlaté koruně 2015 Jan Bláha, marketingový ředitel Fio banky.