Úterý 21. listopadu. Svátek má Albert.

Fio banka nově nabízí business karty pro podnikatele zdarma

Banky Fio banka 14.11.2017 | 11:12 0 Komentářů

Fio banka přichází s novinkou pro podnikatele – platební karty Mastercard Business nabízí bez poplatků ke každému podnikatelskému účtu. Zdarma lze získat kartu nejen pro majitele účtu, ale i pro dalšího disponenta. Novinka platí pro nové i stávající klienty.

Doposud mohli živnostníci a firmy získat k podnikatelskému účtu business kartu za měsíční poplatek 110 Kč. Od listopadu je její vydání i vedení úplně zdarma, a to nejen pro majitele účtu, ale i další osobu. Novinka se vztahuje na nové i již vydané podnikatelské karty. Mastercard Business nabízí klientům větší limity než standardní debetní karta a umožňuje, aby byl na kartě uveden nejen držitel karty, ale také její majitel, resp. firma. O business kartu lze nově žádat online v Internetbankingu. Platební karta je automaticky registrovaná v bonus programu Priceless Specials, který vrací držitelům část peněz z nákupů ve vybraných obchodech zpět. Kromě toho se mohou přihlásit do speciálního programu pro podnikatele Mastercard Business Selection, který přináší další benefity.

„Pro podnikatele a firmy máme podnikatelský účet, který nabízí většinu věcí zdarma. Mezi ty hlavní patří neomezený počet tuzemských plateb, platby v eurech na Slovensko, hotovostní operace na pobočce nebo API bankovnictví. Nyní jsme se rozhodli přidat další významný benefit v podobě business karty bez poplatků. Věříme, že tím ještě více zatraktivníme naše služby pro podnikatele,“ říká Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.

Tisková zpráva Fio banka, a.s.